PHP codesniffer (phpcs) - svn ön-taahhüt kanca parçası olarak kullanırken nasıl kılma izin?

0 Cevap php

Biz bir PHP 5 web uygulaması var ve biz şu anda kod standartlarını zorluyor kod kalitesini iyileştirir karar için PHP CodeSniffer değerlendirilmesi ediyoruz.

Biz kod depo ve dağıtım üssü için subversion kullanmak ve işlenen bütün dosyaları standart kokuyor kodlama arınmış olmasını sağlamak için bir SVN pre-commit hook eklemiş. Kanca teknik çalışıyor ama çok baş ağrısı aslında yararlıdır neden olur:

  1. Bir sitenin kesintisi neden olan bir acil hatayı düzeltmek için varsa, ihtiyacımız olan en son şey nedeniyle bazı küçük boşluk girinti sorunu inkar etmek taahhüt olduğunu.
  2. Biz eski kod ALOT olması vardır bazen phpcs hataları yüzlerce - bu dosyaların tüm phpcs hataları düzeltmek için pragmatik değil right now. Bir örnek doc comments olmayan fonksiyonları tam bir dosyasıdır. Bir sınıf adı, bir hata atılır küçük harfle başlar ama bu sabitleme sonra kokladı edileceği taahhüdünde ihtiyacını recurse gerekir 10, 20 + dosyalarını değiştirerek içerebilir eğer başka örnek ...
  3. Bazı (kod örneğin, 4000 satır?) Biraz büyük olan dosyaları ve phpcs var onları kontrol etmek için birkaç dakika sürer. Bu tarafından taahhüt geciktirerek uzun kabul edilemez.
  4. Ben henüz bu test değil ama bir svn şube yapmak ve bunu taahhüt eğer ben hayal, phpcs her şeyi kontrol ve tüm 1000 dosyaları kontrol etmek çok uzun zaman alacak?

Bugün bizim bütün kod temeli refactor olamaz Verilen - Herkes bir svn ön-taahhüt kanca phpcs çalıştırmak değil svn anlatacağım parametresini taahhüt nasıl kullanabileceğinizi biliyor mu?

Ya da belki baş ağrısı tarif kaldırmak için başka bir yol var mı?

0 Cevap