CURL kullanarak e-posta alma ile ilgili sorunlar nelerdir?

3 Cevap php

Ben bizim yerel ağ eklemek istediğiniz bir yeni özellik gibi PHP kullanarak Gmail, Yahoo ve Hotmail gibi ücretsiz e-posta hizmetlerinden e-posta almak için yeteneğidir. Orada biz ödeyebilirsiniz hizmetleri ama ben olmaktansa kendimi o kadar kesmek istiyorsunuz!

Google sadece bir API var ama gerisi yok bulabilirsiniz. What are the problems associated then with me just retrieving email using CURL?

Hatta CURL ve PHP kullanarak GMail kısmını hayata geçirdik.

3 Cevap

Neredeyse kesinlikle bu amaç için kendi web sitelerini, ekran kazımak servis kendi şartlarını ihlal. Sitenizi, vb e-posta içeriğini ayrıştırmak için kullandığınız komut yeniden varsa muhtemelen de, katastrofik kıracak.

Yahoo, Gmail, Hotmail ve tüm destek POP3, e-postaları almak için standart bir protokoldür. Neden bunun yerine kullanmak değil mi?

Birisi size bir API verdiğinde, onlar sıyrık ekran zaman sağlayıcıdan böyle bir söz yoktur. Kod X çalıştırırsanız, Y olur "size vaat ediyoruz, ve birçok sağlayıcıları açıkça yasaklamak hizmeti kendi açısından ürün yok ekran kazıma. Teknik açıdan bakıldığında, bu onların sayfa / uygulama sağlayıcı tarafından yanlışlıkla ya da kasıtlı kalmamak, sizin ekran kazıma kıracak değişikliklere uğrayabilir anlamına gelir. Bu nedenle CAPTCHA en exist olduğunu.

Ayrıca, giderek, bu uygulamalar tersine mühendislik kendinizi taahhütte demektir ki, "AJAX" stil mimarileri daha fazlasını kullanarak nasıl uygulama çalışmaları yanı sıra, her uygulama yapar değişimlere ayak uydurarak.

Son olarak, iyi, sen yanlış yapıyorsun. E-posta ve kendisini protokoller kümesidir. En sağlayıcıları POP3 ve IMAP e-posta yoluyla ulaşmak için bir yol var. Ben bir API gibi, davranışların bir vaat kümesidir, POP / IMAP sunucuları ile etkileşim PHP kod hack içine bakmak istiyorum. Ayrıca, bir sağlayıcı için yazılmış bu kodu büyük olasılıkla başka (küçük tweaks ile) çalışacak avantajı var.

Ben size e-posta almak için desteklenen standart yoludur pop protokolünü kullanmamak için bir neden var varsayalım. Eğer desteklenmez ve belki de sağlayıcılarının kullanım şartları kapsamına şey değil istediğiniz gibi yapmak.

Captcha çözme şekilde alır ama eğer teknik olarak mümkün değildir. Sen her sağlayıcı için farklı bir uygulama yazmak zorunda olacak. Durumda onlar sizin uygulamayı benimsemek zorunda olacak bir şey değiştirmek.

O kıvrılma ile iş yapmak için tüm sayfalarda onlar size tüm çerezleri toplamak ve her istek onları dönmek için emin olabilirsiniz.

(Geliştirme ve aynı zamanda) herhangi bir sorun halinde bazı aracı (örn. Proxomitron windows) ile http isteklerini ve cevapları analiz etmek ve başarılı kadar kıvırmak istekleri daha tam tarayıcı istekleri gibi görünmesi olabilir. Sonunda insan isteklerinin bir tarayıcı aracılığıyla kıvırmak isteklerini ayırt için yapabileceği hiçbir şey yoktur. Daha önce de söylediğim gibi kaptan hariç.

Başka bir şey istekleri arasındaki aralıklar, size sık sık ya da zaman 2 istekleri (bir insan yapamaz) arasında duraklama yoktur İstemek için bloke alabilir. Bu şüpheleniyorsanız istekleri arasında rastgele değiştirilmiş duraklar takmayı deneyin.

Ben bu durumda size üzerinde çalışmak IP ve / veya hesabını değiştirmek için gerekli olacak, geliştirme sırasında hesaplarınızı veya IP'leri bloke hayal edebiliyorum.