Diğer elemanlara öğeleri ekleme

0 Cevap php

Ben yıl geçmiş çift için. Net kullanıyorum, ve ben her yerden sayfasında herhangi bir noktasında denetimler ekleyebilirsiniz yolu gibi. Örneğin, bir vücut zaten olsa bile Head.Controls.add (yeni LiteralControl ("")) diyebiliriz.

Bu php bu tür bir şey yapmak mümkün mü? Biz ajanlar, müşteriler ve sanatçılar (bu fuarlarda kullanılması offline için bir müşteri başvuru istediği kart üretim şirketi için) var ki benim sitesi kurar. Eklenti ajan formu eklenti müşteri formu için farklı stilleri var olabilir. Bu nedenle (örneğin ajanlar, müşteriler ve sanatçılar için) farklı bir klasöre kendi stil sayfasında her her türü var istiyorum. Tipi (sanatçı, müşteri vb) GET parametrelerini alır bir form sayfası olacak, mod (oluşturmak, düzenlemek) ve kimliği isteğe bağlı bir parametre (düzenleme modunda). Doğrusu ben şu anda beden ve $ dolar agentForm-> generateForm () çağırmak için hangi yapıyorum ne daha tek seferde, dolar agentForm-> generateForm () ve $ agentForm-> generateStyleTag () aramak mümkün olmak istiyorum agentForm-> generateStyleTag zaman baş (hatta başlangıç ​​vücut etiketi henüz üretiliyor olmadan).

Bu koymak için iyi bir yolu Ben bir Head etiketi ve Vücut etiketi olmasıdır. $ AgentForm-> generateHTML denilen bir başka fonksiyon () söylemek istiyorum Vücut-> addChild ("bla") ve Baş-> addChild ("bla"). Bu stilleri vardır ve kullanıcı inç olan sitenin bölümü için doğru sağladığından bir çok daha kolay yeni bir sayfa geliştiriyor yapar

Bunu başarmak mümkün mü, ya da bu php ve. Net arasındaki önemli farklardan biridir?

0 Cevap