Google Buzz &

0 Cevap php

Bu çok karmaşık almaz umuyoruz. :) Şeydir ..

Ben kimlik doğrulama mekanizması olarak OAuth kullanarak Google Buzz'da benim PHP kodu yazılan notlar yapmaya çalışıyorum. Ben tipik "OAuth dans" (istek simge olsun, erişim simgesi için değişimini yetkilendirmek) yapıyorum, ama Google'ın tarafta olmak gibi bazı sorunlarla karşılaştı ettik. Umarım yanılıyorumdur - düzeltmek için çok daha kolay olurdu. :)

Noktaya ulaşmak için - oauth_callback parametre yetkilendirme formu geçmiş olsun görünmüyor. Ben yönlendirme ediyorum Yetkilendirme URI gibidir:

https://www.google.com/buzz/api/auth/OAuthAuthorizeToken
?domain=<my.domain>
&scope=<urlencode(https://www.googleapis.com/auth/buzz)>
&oauth_token=<request_token>
&oauth_callback=<my.domain/callback>

Yönlendirilir, istemci / Buzz'da için okuma / yazma için siteyi yetki istenir. Eğer kabul edilirse, Google ikinci kez izin verildikten sonra .. erişime izin vermek için tekrar sorar (ama farklı bir biçimde), başarı mesajı gösterilir, ancak uri oauth_callback yönlendirme değil, benim siteye herhangi belirteçleri dönmez.

Ben buldum çözümü el 'oauth_callback =' yalak kundakçı / krom denetçisi form alanı ekleyin ve sonra bu iki onayları sonra benim siteye yönlendirir ve ben yanıtı yetkili simgesi ayıklamak ve erişim belirteci için alışverişi yapabilirsiniz etmektir. I 'standart' Google'ın yetki bitiş noktası kullanıyorsanız, i (bir onay yalnızca) doğru yönlendirilmiş olsun, ama sonra bundan sonra olsun erişim belirteci Buzz için geçersiz.

Yani, ben yanılıyor muyum yoksa google?! : D Ben diğer bazı hizmetleri (Facebook, MySpace ..) ile işbirliği için OAuth uygulanan ettik ama ben bu kadar sorun yoktu hiç.

0 Cevap