Yazılım Ürün Destek Web Sitesi - Takip Issue [kapalı]

0 Cevap php

Benim ilk Android uygulama (yay) serbest bırakmak için umut ediyorum ve müşteri / parça sorunları giriş ve rapor mümkün olacaktır (yani PHP veya RoR) basit destek tabanlı web sitesi barındırılan bir öz üzerinde biraz araştırma yapıyorum.

Benim için kritik gerekli özelliği, müşterilerin ilk uygulanacak en özellik istekleri olarak özellik istekleri ... oylayacak mümkün olacak bazı mekanizmadır.

I Redmine, tüm kendi ve müşteri geliştirme projeleri yönetmek proje için kullanın. Ben gereken hemen her şeyi teklif olarak bunu kullanmak istiyorum. Redmine Benim ana endişe ben (ben de benim Redmine dev sunucuda ne de bu yeni ürün için yeni bir özel Redmine örneğini kurma rastgele kullanıcılara izin meraklı değilim) gerektiren ne için çok karmaşık olabilir olmasıdır.

Benim adam geliştiriciler sormak istiyorum (developers!! Geliştiriciler!) Kendi deneyimleri ve öneriler müşteri destek web sitelerini karşı karşıya nelerdir.

Özetlemek gerekirse:

  • Ben kendi kutusunda ev ve giriş ve ya bir hata veya özellik isteği bildirmek için müşterilerin yeteneği sunan basit ve tercihen PHP tabanlı web uygulaması için arıyorum. Özellik istekleri herkes tarafından görülebilir ve diğer müşteriler tarafından oylanacak olabilir.
  • Başka uygun bir seçenek Rails Motor tabanlı eklenti (Communityengine harika ama bu yol için çok ağır) olduğunu.
  • Ben gibi üzerine Mantis, Bugzilla, Redmine ve gibi konu izleme uygulamaları farkındayım.

Bütün bunları söyledikten sonra, ben daha kapalı benim kendi basit web uygulaması kodlama am? Bir kaç gün içinde bir şey vurmak için Rayları ve vote_fu kullanan çok zor olmamalı. Dezavantajı ek bir uygulama kodlamak zorunda ve daha sonra iki kod üsleri desteklemek için yaşıyor.

Tüm yorum ve geribildirim çok takdir.

0 Cevap