Ben birden fazla tablodan verileri doğrulamak gerekir ...

0 Cevap php

Nasıl veri hepsi birbirine bağlı birden fazla tablo girecek doğrulamak gerekir?

Kullanıcıların bir tartışma başlatmak ve bu tartışmaya cevap insanların bir seçeneği seçebilirsiniz böylece onların tartışma ile "Anket seçenekleri" sunabilirsiniz bir tartışma sitesi var.

Doğrulama işlemi, bu böyle gider, tartışma modeli tartışma tabloya özgü sütunları geçerli (konu ve gövde) olduğunu doğrular. Seçenekleri model tartışma ile verilen seçenekler geçerli (metin) olduğunu doğrular. Kategorisi modeli kategorisi bu tartışma için verilen kullanıcı aslında var olduğunu doğrular.

Ben veritabanına bir şey eklemeden önce her şeyin var olun. Bir tartışma eklerken Yani, eminim kategori var olur. Bir tartışmaya bir anket seçeneği eklerken, ben tartışma var emin olmak istiyorum.

Aynı anda anket seçenekleri ile yeni bir tartışma oluştururken sorun ortaya çıkar. Tartışma öncesinde yeni bir seçenek eklemeye var ki bunu yaparak, bir catch-22 sonunda. Kendisine bağlamak için bir tartışma id gerektiğinden tartışma, eklemek olmaz (ve bu nedenle mevcut değil) everything doğrular sürece ve tartışma olmadıkça anket seçenekleri doğrulamak olmaz.

Ben anket seçeneklerden bu mantığı kaldırmak gerekir? Ben ne yapmalıyım?

0 Cevap