PHP â € "müşteriye hızlı API yanıt gönderme sunucusu çalışır iken

0 Cevap php

Birkaç sitelerinde kullanılan bir API oluşturduk. İstemci siteleri file_get_contents veya curl ile ya sunucusunu aramak ve "http://www.myserver.com/api/record.php?some=thing" gibi bizim bir url erişir. Istemci çağrı yapar ve ardından sayfanın kalanını işleme önce yanıt API bekler. Bununla birlikte, herhangi bir API çıkış zaman bir müşteri tarafından ihtiyaç vardır.

Sunucu işlemi yapması gerekeni yürütülürken müşteri bunun için beklemek kalmaması çıkış şey sunucu için bir yol olup olmadığını merak ediyorum. Artık yüklemek için 'done sayfa', yani müşteri gibi bir şey beklemek değil, ancak veritabanı girdileri ekler ise sunucu komut dosyası hala ikinci için çalışıyor.

Ben proses kontrol fonksiyonları sadece CLI kullanımı için olduğunu okudum ve bu nedenle yeni bir süreç söz konusu değildir yumurtlama, bir web sunucu ortamında kullanılmamalıdır.

Herhangi bir öneriniz? Ben uyumsuz javascript ile çağrı çalışacak yapma biliyorum, ama biz PHP JS daha olmalı daha güvenilir olması için erişir buldum.

Çok teşekkürler!

0 Cevap