Twitter rekabet ~ tasarruf tweets (PHP & MySQL)

0 Cevap php

Ben ekibimizin bir twitter rekabeti yönetmek için bir uygulama oluşturma. Şimdiye kadar ben API para cezası ile etkileşim, ve ihtiyacım tweets bir dizi dönmek için idare ettik.

Ben hiçbir çakışma ya da boşluklar var ne sıklıkta onları kontrol etmek ve nasıl sağlamak için veritabanında tweets depolama işlemek için en iyi yol üzerinde karar için mücadele ediyorum.

Sayfa başına 100 tweets bir sayısını alabilirsiniz. Şu anda, benim şimdiki fikir cron komut, her 5 dakikada bir ya da öylesine söylemek çalıştırmak ve bir seferde tam 100 tweets kapmak olduğunu ve onları onları eklemeden önce, ben onları bulup bulamayacağını görmek için db bakarak döngü .

Bu db karşı 100 sorguları her 5 dakikada çalışan bariz dezavantajı var, ve ancak birçok INSERT da vardır. Hangi ben gerçekten sevmiyorum. Artı ben daha ziyade bir şey biraz daha gerçek zamanlı olurdu. Twitter canlı bir hizmet olarak, biz en kısa sürede girdikleri gibi girenlerin bizim listesini güncellemek gerektiğini nedenle duruyor.

Bu yeniden tekrar tekrar gerekli olabilir, ancak ben böyle kendi API çekiç etmek istediğinizden emin değilim, Twitter, yoklamak zorunda bir dezavantajı kadar atar.

Herkes zarif bir çözüm üzerinde herhangi bir fikir var mı? Ben tüm tweets yakalamak emin olmanız gerekir, ve kimseyi bırakmayın ve benzersiz db kullanıcı tutarak. Ben sadece her şeyi ekleyerek ve sonra kullanıcı adı ile çıkan tablo gruplama kabul var, ama derli toplu değil de.

Ben mysql ve ekranda sadece bir çekme olduğu gibi ayrı ayrı şeyler ekran tarafı ile başa çıkmak için mutluyum. Ben API ya db ya çekiç olmadan üzerinde işaretleyerek tutmak için etkili bir yol göremiyorum Ama arka uç tasarımı bana ağrıtıyor.

0 Cevap