Dinamik menü ve yolları karşılamak yazma PHP dinamik URL

0 Cevap php

Ben en iyi yolu, bir dizin yapısı, ama ben PHP inşa ediyorum bir site için bir menü için eklenmiş eylemleri değil sadece karşılamak için adresler yeniden hakkında gitmek için anlamaya çalışıyorum.

Ben dinamik olarak yüklenen ediliyor olursa olsun "sayfa" dayalı içerik yükleyen bir sayfa var. Kapsar sayfası ne dayalı çekilir. Hemen o benim klasör içerir dizinlere bağlı. Yani klasör / sayfa / klasör / page.php içerir içerecektir.

Ben sürece dediğim gibi çalışıyor "root / sayfa / aksiyon / param" gibi bir yapı varsa "url bu yerde ne olursa olsun bu." Ben sayfaları farklı düzeylerde tutmak klasörler ekleyerek başladı ama ben belaya girdi. Ben o pencereden dışarı gider neyin ne olduğunu belirlemek için yerleştirme kullanarak "klasör / alt klasör / sayfa" sayfasını patlayabilir eğer. Ben kolayca sayfasını belirlemek böylece "root/folder-subfolder1-subfolder2-page/action/param" gitmek için bir sınırlayıcı olarak tire gibi bir şey kullanarak düşünüyordum ama o seçenek gibi gerçekten yok.

Ben de gerçekten benim benim URL'ler için dizin yapısını içerir ama bu kaçınarak hakkında gitmek düşünürdüm diğer tek yolu tam olarak nerede, ne gider işlemek için bir bellek nesne var olacaktır bağlama sevmiyorum. Ama ben menü dinamik olmasını istediğiniz gibi, ayrıştırılır ve URL'ler buna göre oluşturulan alır bir XML dosyası dayalı önlemek istiyoruz. Ben xml ayrıştırma ve URL'leri üreten değil aynı zamanda dinamik görünüşte keyfi kuralları olan bir bellek nesneyi üreten yükünü istemiyorum.

Herhangi bir öneriniz?

0 Cevap