Nasıl bir form olmadan PHP yeni bir sayfaya POST veri taşıyabilen?

0 Cevap php

Edit: Ben sorarak bu soruyu basitleştirmek olabilir hata = 3 gönderme ve POST aracılığıyla tüm diğer form bilgisi dışında header('Location: /msg_form.php?error=3') gibi bir şey yapmak için bir yolu yoktur. Ben kısa cevabı hayır olduğunu düşünüyorum, ama bir şeyler yapmak için alternatif yollar vardır.


Ben her şey için GET kullanılan web siteme içine bir mesaj sistemine entegre ama ben POST kullanarak geçmek zorunda insanların büyük listelerine mesajlar göndermek için gerekli. Ancak o kadar vida sistemi size mesaj formu ve hataları vardır. Form işleme sayfasına gönderir ve hatalar varsa geri bir form sayfasına yönlendirmek gerekiyordu ama şimdi tüm POST bilgileri döker. (

Bana php işleme sayfasından bir form gönderimini simüle etmek için bir yol yok mu? Ben kıvırmak benim için bu yapabileceğini düşünürdüm ama şimdiye kadar sadece cehennemde dışarı DİREKLERİ göndermek ama aslında tarayıcı yönlendirmek değil gibi görünüyor.

Ben bazı gizli değişkenler ile bir form yazdırmak ve daha sonra html veya javascript ile yönlendirme var sanırım ama bu aptal görünüyor. Ayrıca ben yapmam olabilir, doğru form sayfası içine işlemci entegre olabilir, ama ben oldukça fazla malzeme yeniden düzenlemek istemiyorum.

0 Cevap