Gd veya Imagemagick PHP ile Photoshop'un Çarp simüle

0 Cevap php

Şimdi sadece ben şu anda Photoshop, size gelen 'çarpma' Bir gri tonlu görüntü üzerinde renkli bir katman yer ve seçtiğinizde, ne taklit etmek için bir yol bulmak için mücadele ediyorum, yeniden boyutlandırmak için kırpma ve gri tonlama görüntüleri PHP'nin GD resim kütüphanesi kullanılana kadar sahip katman efektleri menüsü. Benim eski baskı öğretim görevlisi bunu açıklamak gibi ya, ben bir çift tonlu yapmak gerekir.

Nedense ben yapmak için gerekli tüm basitçe görüntü gri tonlama açın ve% 100'den az üstünden bir şeffaflık değeri ile renkli bir tabaka damla olduğunu düşündüm. Ben bu yapmış kez ben hiç yıkanmış-out başka bir şey olsun istiyorum düşündüm merak ettim.

Sonra IMG_EFFECT_OVERLAY imagelayereffect ile kullanmak için filtre edilmiş gd kütüphanesi belgelerine, ben bulabildiğim tüm diplerde ama bu sonucu kırmızı yapmak yerine beyaz benim gri tonlamalı görüntünün beyaz tutar olması .

Ben daha önce ImageMagick kullanmadıysanız (ama bu sunucu üzerinde kontrol sahip olan ender biri bu yüzden ben gerekiyorsa onu yükleyebilirsiniz) ve, geçmişte belgelere baktı sahip, ben tahmin vardı gibi bir şey olduğunu Photoshop'un multiply varsayılan filtrelerden biri olacaktır. Ne yazık ki yok.

Benim yorgun beyin yüzden ne varsa, ImageMagick (veya mümkünse gd adlı) serisi daha temel filtreleri ben yapamadım yapmak Photoshop'un multiply aslında piksel bazında bir piksel üzerinde ne yaptığını anlamak için mücadele ediyor Ben ihtiyacım sonuç almak için kullanabilirsiniz.

Bir son tezgâh ve Google burada herhangi bir yardım minnetle almış olacaktı böylece herhangi bir yararlı sonuç dönmeyi reddediyor.

0 Cevap