PHP Retry Script Başarı veya Hata kadar

0 Cevap php

Bu okumak için zaman ayırdığınız ve ben her tepkiye koysanız içerik kalitesi takdir edecek için teşekkür ederiz. :)

Ben bir hata mesajı ekrana gelene kadar 3 kez başka bir php script yeniden deneme bir php komut dosyası oluşturmak için çalışıyorum. Ben belki de bu bir php döngü kullanarak yapılabilir düşünüyorum? Kodu başarıyla ilk kez çalışıyorsa, o zaman 3 kez yeniden denemek için gerek ilk defa işe yaramazsa, o zaman bir hata mesajı görüntülenir kadar 3 kez php senaryoyu yeniden denemek gerekir, ancak var .

Php kodlama kullanarak, / "file_get_contents" kullanarak başka bir konumdan içerik getirir ve bundan sonra her kelime / verilerinin bir php değişkeni verir kapmak bir komut dosyası yapmak için idare ettik. Bütün bu (ben son derece takdir) stackoverflow diğer üyelerinden yardım alarak yapıldı. Aşağıdaki kod her ne olduğunu:

$searchdata = file_get_contents('http://www.example.com');

list($no1, $no2, $no3, $no4, $no5, 
     $no6, $no7, $no8, $no9) = explode(" ", $searchdata);

Yani, ben 3 kez bu senaryoyu dener döngü çeşit eklemek istiyorum; Bu ilk defa işe yaramazsa.

Komut birinci / ikinci / üçüncü kez veya çalışıp çalışmadığını belirlemek için, metni "# endofscript" ya da "başarısızlık" "file_get_contents" kullanılırken bulunmalıdır. Metin "# endofscript" değişken "$ NO9" olmalıdır ve metin "başarısızlık" değişken "$ no2" olmalıdır. Başka bir şey "# endofscript" ya bir hata olarak kabul edilmelidir ve bulduğumuz kadar döngüye edilmelidir "başarısızlık" dışında bulunursa. Hala üçüncü denemede sonra bulunamazsa, bir hata mesajı görüntülenir olabilir? Gibi "Hata - Lütfen tekrar deneyin".

Tüm yardım için teşekkür ederiz ve her tek cevap takdir edecektir. Eğer daha fazla bilgi gerekiyorsa, sormaya çekinmeyin. :) Ve yine, ben bunun için gerçekten minnettarım. :)

0 Cevap