Facebook ve Twitter yeni sürümleri ile web entegrasyonu;

0 Cevap php

Bir test olarak ben kısa bir yazı yazın ve bu anda benim twitter hesabı durumu ve benim facebook durumunuzu güncelleyebilir olabilir basit bir web sayfası oluşturmak için çalışıyorum. Ben aynı zamanda bu sayfada geçmiş durumları okumak ve görüntülemek mümkün olmak istiyorum. Böylece temelde itme ve twitter ve facebook hem indirebiliriz basit örnek kod çalışıyor ve sonunda durum güncellemeleri sadece ama facebook içeriğin her türlü de duyuyorum. Ben bazı dersler bulduk ama onlar çerçeveler önceki yineleme içeren gibi görünüyor, ben açıkçası yeni facebook açık grafik API ve OAuth ile yeni twitter kullanmak istiyorum.

Benim arka plan Coldfusion, ama PHP ne istediğinizi ayarlamak için gerekli olabilir (özellikle facebook açık grafiği ile) görünüyor, bu doğru mu? Ayrıca, bu yapmak için ben bir facebook uygulaması ve twitter uygulama hem kurmak ve appID en vb almak zorunda mı?

Ben bu kurma gerçekten zor bir zaman sahip oldum ve sizin herhangi bana o kapalı çizmek yoluyla ve örnek kod gitmek için gereken adımlar açık bir dökümünü verebilir eğer ben bir sürenin biraz üzerinde değilim, bu yüzden harika olurdu.

EDIT ::

Ne ben gerçekten bir test olarak yapmak istiyorum benim sosyal ağların tüm En son birkaç mesaj indirebiliriz bir sistem yapmaktır. Yani itme ve benim sistem ile çekmeye muktedir benim sosyal ağ hesaplarında "in kanca" daha sonra baz mimarisinin çeşit oluşturmak, ve olacaktır. Bu tür bir şey zaten PHP anda her yerde gerektirebilir, bu yüzden belki ben bu kadar iyi görme ilgi duyarım bu temel var iyi bir örnek PHP bir proje varsa.

Teşekkürler!

0 Cevap