MS Access: Nasıl bir "ön eleme" bulabilirsiniz

0 Cevap php

Bu aptalca bir soru gibi görünüyor, ama ben genel veritabanı yardıma ihtiyacım yok emin olabilirsiniz, ancak MS Access özellikle yardımcı olabilir. Ben başka bir veritabanı ile çalışıyor olsaydı bu bir sorun olmaz.

Ben birincil anahtar (lar) bir ODBC bağlantısı PHP ile MS Access tablo oluşturmak dışında balık gerekir. Ben güya bu yapabileceğiniz iki PHP fonksiyonları bulduk, ancak belgeler ayrıntılı olarak eksik beri, parametreler olması gerekiyordu ne üzerine karıştı.

Not: noktası tablonun birincil anahtarları adlarını (ve tercihen türleri) elde etmektir. Bu eleme ve sahibi olmadan elde edilebilir, sorun çözüldü.

Bu çok umut verici fonksiyonu:

resource odbc_primarykeys  ( resource $connection_id  , string $qualifier  , string $owner  , string $table  )

Dokümantasyon: http://www.php.net/manual/en/function.odbc-primarykeys.php

Ve burada diğeri:

resource odbc_specialcolumns  ( resource $connection_id  , int $type  , string $qualifier  , string $owner  , string $table  , int $scope  , int $nullable  )

Dokümantasyon: http://www.php.net/manual/en/function.odbc-specialcolumns.php

Ben sorun belirleme yaşıyorum, sadece parametreleri "eleme" ve "sahibi" vardır.

Bu benim anlayış olduğunu, normal inek konuşuyoruz ve "eleme" anlamına gelir "database name" "sahibi" anlamına gelir, iyi, veritabanı sahibi (veya tablo). Benim sorunum veritabanına aslında orada being bir "sahibi" farkında değilim, ve ben bana yaşam için veritabanının ismi bir programatik bağlamda ne olması gerektiğini anlamaya edemezler. Bildiğim kadarıyla söyleyebilirim gibi, ben usulüne uygun tabloları, sütunları, satırları, birincil anahtarlar ve bir veritabanındaki beklediğiniz tüm diğer nesneleri ama ne yazık ki, hiçbir veritabanına bakın hangi noktada çift tıklayarak, açılacak sadece bir dosya her yerde, belirtilen isim.

Ben, SELECT, INSERT, UPDATE bağlanmak ve veritabanından SİL "niteleyici" ne de sahibini ya bilmeniz gerekmez, çünkü bu özellikle sinir bozucu. ;)

Bir sorgu veya bulabilirim MS Access 2007 yılında bir yer var mı:

a) "sahibi",

b) "kartlarla" (ya da "database name")

Şimdiden teşekkürler!

0 Cevap