Bir online sipariş takip veritabanı uygulamak için en kolay yolu

5 Cevap php

Ben biz onlar için ne iş için bir online takip sistemi (biz bu istemci için bir kitap hacmi yüksek dizgi edilecektir) yapmak için bir istemci tarafından istendi ettik. Temelde, biz de olan projenin ne aşamada ilgili bilgi ve tahmini tamamlanma tarihleri ​​ile şu anda üzerinde çalışıyoruz kitapları, gösteren bir veritabanı olacaktır. Bu sisteme erişimi olan tek kişi bize ve müşteri şirketin çalışanları olacaktır.

Ben daha önce MySQL ve PHP çalıştık; Ben sadece bildiklerimi ile gitmeli? This answer benzer bir soru için Google Apps kullanarak önerir. Python ile herhangi bir deneyimi var, ama öğrenmek için mutlu değilsiniz ...

5 Cevap

Bu nedenle Google Apps kullanmak için hiçbir neden göremiyorum bu kullanan tek kişi sensin. Ben Ayrıca, kökten farklı bir veri deposu kullanarak gidiyoruz vs Google Apps, Amazon'un S3, Microsoft Azure, düşündüren insanlar genellikle yoruldum. Google Apps ve Python yapmak öğrenmek için bir bahane istemiyorsan, ben MySQL + PHP ile gitmek ve onunla yapılabilir söyleyebilirim! Kısacası, gerçekten burada Google Apps ile gitmek için herhangi bir teknik sebebi yok.

Müşterilerine ürünlerini teslim ile uğraşırken ne biliyorsun tutunan her zaman iyi bir çözümdür. Hiçbir müşteri o da bitti ne sıklıkta olsa, yeni bir teknolojiyi öğrenmek ederken kobay olmayı sever. MySQL ve PHP ile rahat iseniz o zaman bu hedefe ulaşmak yardımcı olabilir PHP ile yazılmış kütüphaneler, çerçeveler ve bileşenleri aramak için değil gibi görünüyor eğer, ihtiyaçlarınızı karşılayan eğer sopa ile. Hala zorluklar (ihtimal verilen proje kapsamında verilen) varsa burada soru sormak :) & çözümleri ve desenler için web'de arama.

Başarısız olur ve açıkça başka bir teknoloji ile sorununuzu çözebilir tüm, sonra hareketli bakmak ama müşteri bu size zaman dilimleri etkiler oluyor nasıl farkında olduğundan emin olun.

Bu projeyi hayata ve temel olarak bu projeyi daha sonra kullanmak keşfetmek ve bir sürenin stres olmadan çalışmak için ayarlanmış istiyorum yeni bir yön varsa, biraz boş vaktim var ne zaman.

Bu benim 2p değer ... iyi şanslar var!

Bu gibi bir CRUD uygulaması geliştirirken, tekerleği sıfırdan başlayarak eğer biraz kalkmasından gerekebilir. Projenizin birçok yerinde projeye özgü değildir. Örn. kimlik doğrulama, veritabanı erişimi, form manipülasyon

Şeyler yapılması almak sizin için önemli ise, o proje bir tekme start vermek ve çok fazla vakit durdurmak için önemli olabilir.

Use a coding framework

Frameworks often have a lot of functionality ready for use straight out of the box. Options may include Django, Ruby on Rails, Joomla, CakePHP, CodeIgniter.

Hack a tried and tested application

Açık kaynak projeleri genellikle ihtiyaçlarınıza kalıp oldukça kolaydır. Drupal ve Joomla şekillerde çok çeşitli kullanılabilir CMS ürünlerdir. Kitap-izleme drupal modülü, herhangi bir iyi ise, belki bir açık kaynak kodlu bir eklenti olarak sunmak için gidebiliriz?

Use a currently available app in a new way

App bir veritabanına eklenen öğelerin durumunu izleme gibi görünüyor. Nasıl diğer öğe türlerini izlemek için tasarlanan yazılımı kullanma hakkında. Örneğin hata izleme yazılımı, proje yönetimi için-do listesi yazılım veya müşteri ilişkileri yönetimi yazılımı?

Eh, herkes gibi zaten zaten PHP biliyorsanız, o çok cazip olmalı, söyledi.

Ama Django gibi bir şey size çok zaman tasarrufu olabilir yeterince basit geliyor: kendi yerleşik yönetici arayüzü ve işin "güncelleme" tarafı için kullanılan olabilir, bu yüzden yukarı şablon gereken istediğiniz tüm "okunur" oldukça kolay tarafı.

Ben çok Viravis bakmak öneririz.