Bu kod geçerli / Hızlanmalısın yapmak mümkün?

0 Cevap php

Ben bittiğinde bir veritabanında saklar sonra, tüketici bilgileri alır oturumda saklar, bir sayfadan diğerine geçerken bir kayıt formu var. Başlangıçta tablo sadece 16 kişiye kadar alanlarını listede ancak ilişkisel veritabanlarına okuduktan sonra, bu aptalca bulundu.

O zamandan beri "üye" ve "Yöneticiler" adında bir tablo oluşturduk. Her kayıt, bilgi girişi almak, ilgili tablodaki yönetici kimliği saklamak ve yönetici kimliği içeren her üye satırda bir başvuru alanı yerleştirir.

Ben kadar 16 üye seferde kayıtlı olmasına izin verirken, bu 1-16 arasında olabilir.

Benim en iyi tahminim olayın fazla 1 üye birden fazla INSERT deyimleri kayıtlı olsa çalıştırmak için FOR-döngü bir kullanmaktır.

Aşağıdaki örnekte, kayıtlı olan tüm üyelerin sayısını temsil etmek için tek üyenin bilgilerini ve $ toplam temsil değişken $ num kullanıyorum. Burada kod çalışmıyor ama arıyorum:

düzeltmek için a) yolu

INSERT bu tür yapmanın daha 'verimli' yollar varsa b) anlamak

sample code:

<?php 
    $conn = mysql_connect("localhost", "username", "pw");
    mysql_select_db("db",$conn);

    for ($num=1; $num<=$total; $num++) {

    $sql = "INSERT INTO table VALUES ('', '$clean_f'.$num.'fname', '$clean_f.$num.mi', '$clean_f.$num.lname', '$clean_f.$num.fednum', '$clean_f.$num.dob', '$clean_f.$num.ssn', '$clean_f.$num.address', '$clean_f.$num.city', '$clean_f.$num.state', '$clean_f.$num.zip', '$clean_f.$num.phone', '$clean_f.$num.email')";

    $result = mysql_query($sql, $conn) or die(mysql_error());
    }

    mysql_close($conn);
    header("Location: completed.php");
?>

0 Cevap