PHP &

0 Cevap php

Benim web sitesi içindeki formları var. Bu formlardan bazıları PayPal çeşitleri (PayPal bilgi gönderdiğinizde formları) içerir. Ben kaynak kodunu görüntülemek için benim müşterilerinin dilek ve ve alanlar ne görmüyorum kendi değerleri, ben kullanıyorum. Bu nedenle ben onları şifrelemek isteyen ve henüz, kullanıcı formda ve girdiği değerleri ile PayPal güvenli üzerinden bilgi göndermek mümkün Kendi gizli form değerleri.

Yani, örneğin, benim form unsurlardan biri olduğunu göz önünde bulundurun:

<input name="note" type="text" id="note" value="<?php echo ( isset($_POST['note']) ? $_POST['note'] : '' ); ?>" maxlength="255" />

Ben kaynak kodunu görüntülemek zaman, ben böyle bir şey görüyorum:

<input name="note" type="text" id="note" value="This is my first note" maxlength="255" />

Bu yüzden çok net ben yolluyorum not ne görünür bulunuyor. Ben Herkes gönderme ve nerede ben ne görmek istemiyorum. Yani mümkünse, biz alanları şifrelemek & edebilirsiniz değerleri böylece kullanıcı böyle bir şey görür o kaynak kodu views aşağıdakileri:

aXKJKJHlnkhGHKJBjKJOIKJKG5dsaGjhvbSDHAHOSDLnNDNOjkjsadndKHKDNSQW

Yukarıdaki alanın şifreli olarak temsil eder. Bu Javascript kullanmadan elde etmek mümkün mü? Form alan değerleri dinamik ve olurdu, çünkü ben gerçekten javascript olmadan bunu yapmak isterim javascript devre dışı olabilir.

Çok teşekkür ederim.

Edit1: Ben sadece tüm diğer biçimlerine aynı şifreleme işlemini geçerli olacağını belirtmek için bu Not eklemek istedim & onlar veya PayPal göndermek olmayabilir. Yani görünümünde, genel bir şifreleme rutin bilmek yardımcı olacaktır tutarak bu ve sadece Paypal özgü olarak. Herhangi bir fikir?

0 Cevap