PHP ve kaynak kontrolü: ünite testleri, vb koymak için nereye?

3 Cevap php

Ben çok mutluyum, hangi sürüm kontrolü için Çarşısı kullanıyorum. Kapalıçarşı'da kaynak denetiminde her ağaç / proje 'şube' olarak adlandırılır.

Şu anda gerçek uygulama için bir 'ana' dalı ve ünite testleri gibi bazı şeyler barındıran bir 'dev' dalı yanı sıra, kullanım kılavuzu, vb Bu şekilde, hem app ve ilişkili testler versiyonlu var, ama ayrı ayrı.

Ancak, ben bunu yapıyorum yol iyi yol değildir sanıyorum. Ben o 'ana' dalından serbest dalları oluşturmak için olsaydı ben aynı şekilde bu dallı sürece Örneğin, daha sonra bu sürüm şube, birim testler ile senkronize çıkmak istiyorum.

Müşterilerine gönderilen alacak app parçası olmadığını şube ağacında hiçbir şey yoktur, çünkü şu anda, uygulamanın bir anlık görüntü oluşturmak için, ben sadece o ana dal tüm dosyaları vermek ve onları zip.

Ne yapıyorum ne yapmak için daha iyi bir yol olurdu? Birim testleri uygulaması olarak aynı 'ana' şube gitmek, ve bu yüzden kolayca ile dağıtılacaktır sadece dosyaları içeren bir günlük yapı 'eşdeğer, yani bir' anlık 'oluşturmak için uygun bir yol ne ise app?

Thank you all for your answers. It was hard to decide whose answer to accept. The solution I've gone with is to have my tests within a 'tests' subdirectory of my main tree; I could easily strip that out later if I didn't want to distribute the tests.

3 Cevap

Kesinlikle ünite testleri ve mümkün olduğunca yakın kod tutmak istiyorum. Biz takip süreci şekildedir:

libs/Core/Login.php
libs/Core/Process.php
libs/Core/t/LoginTest.php
libs/Core/t/ProcessTest.php

Temel olarak, her kod parçası için bir birim test modülü oluşturmak ve bir alt tutarak gerçek koddan ayrı. Sonra bir şey geçmesi birim test tüm kodu bulmak ve üretim itmek önce çalıştırmak.

Ben bir dala ana kod ve testleri koymak istiyorum, o zaman ambalaj önce ekstra olduğunu düşünüyorum bir şey kaldırmak.

Ben ana geliştirme çalışmaları ile senkronize dışarı testleri yakalanma riski istediğiniz müşterilerine göndermeden önce dahil olmayan dosyaları temizlemek bir komut dosyası yazmak için gerekli çabayı telafi edeceğini düşünüyorum. Çarşı kolay sürü dalları sağlar sırf size testler çok kodundan izin isterdim anlamına gelmez.

Başkaları tarafından belirtildiği gibi, testler belirli bir dal aittir. Kodunuzu dallarından biri biraz farklı ise, bu testler de muhtemelen aynı olmalıdır ..