ARMUT "DB.php"

0 Cevap php

Ben düzeltmek için görünmüyor olabilir sinir bozucu bir hata keşfettim EasyPHP kullanma. Ben, internet arama birkaç isabet var ancak ben bu blog gönderileri ve sayfaları hiçbir şey kazandı.

PHP ve Apache çalışıyor, ama ben require("DB.php") bu hatayı alıyorum ne zaman (EasyPHP dahil) ARMUT ile MySQL kullanmak ve istediğinizde:

Warning: require(DB.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in G:\Server\EasyPHP-5.3.3\www\tester.php on line 2

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'DB.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in G:\Server\EasyPHP-5.3.3\www\tester.php on line 2

Benim PHP script şöyle (bu sadece bir test var):

<?php
require "DB.php";
$db = DB::connect('mysql://root@localhost');
if (DB::isError($db)) { die("Can't connect:" . $db->getMessage()); }
?>

I "DB.php" easyphp ve "PHP" klasörüne ve "Php\PEAR" ve garip şeyler ama hiçbir şey her türlü iş gibi görünüyor yolunu değiştirmeyi denedim; Ben ancak hata mesajının ilk satırında farklı bir yol ile aynı hatayı alıyorum.

Ben bunların hiçbirini anlamıyorum, ne de ben workaround {[belirtilen anlıyor musun - this page Bu hata, bazı phar şey pharred veya böyle bir şey almıyor neden olur göre (2)]}.

Aşağıdaki gibi workaround olduğu:

Run the distributed phar with php -d phar.require_hash=0 go-pear.phar

Bana sorarsan :) Başka bir seçenek olduğunu, hiç mantıklı "indir this non-pharred version go-armut şey ve onu kullanın." Mantıklı başlıyor ama ne zaman go-armut zımbırtısının ile yapacağım?

Denedim ilk workaround Ben gerçekten bunu anlamıyorum bile. C:\Users\Lasse> (varsayılan Lasse benim adım): Ben CMD açtı ve dedi

Ben go-pear.phar içeren klasörü açarak çalıştı. Bu sonuçtur:

C:\Users\Lasse>cd G:\Server\EasyPHP-5.3.3\php\PEAR //*hit enter*

C:\Users\Lasse> //this was shown, typed content of the line below this
C:\Users\Lasse>php -d phar.require_hash=0 go-pear.phar //*hit enter*
'php' was not recogninzed as an intern or extern command, a program or a batchfile.

C:\Users\Lasse>

Ben > içinde önünde ne düzenleyemezsiniz C:\Users\Lasse>. (Benim yukarıda numunenin ilk satırında yani) hiçbir hata varsayılan ardından çift linebreak döndüren bir komut girmek her C:\Users\Lasse> gösterilmiştir.

Bu gelebilir gibi bir surprise size çok ama ben tam bir noob bu veritabanları ve PEAR (yüksek-beş kendini ironi için) gelince. Ayrıca, ben sadece EasyPHP yüzden çok sert olmayın lütfen yüklü.

Also... (ayrıca easyphp dahil) phpMyAdmin göre benim MySQL sürüm 5.x (x Ben hatırlamıyorum bir şey anlamında) olduğunu. Ben kullanmak zorunda anlamına mı 'mysqli://root@localhost'?

0 Cevap