PHP, her değişkenin önüne bir sembol (dolar işareti) sahip amacı nedir?

0 Cevap php

Possible Duplicate:
Why PHP variables start with a $ sign symbol?

Ben diğer programlama dilleri baktım ve çoğu şey bir değişken olduğunu göstermek için herhangi bir sembol yok gibi görünüyor. Bir PHP yorumlayıcı diğer diller için tercümanlar / derleyiciler böyle bir sembolü olmayan bir değişken nedir sergiyi yeteneğine sahip böyle bir işaret, ihtiyacı bir nedeni var mı?

Bu tercüman daha hızlı yapmak mı? Onu daha kolay mühendisleri bir tercüman oluşturmak için yapmak mı? Okumak için kod kolaylaştırmak için mi? Ya da başka bir neden mi?

Bir değişkeni çağrıştıran bir sembol olması için iyi bir neden varsa Bonus question: Ve, neden tüm programlama dilleri bunu yok?

Soru belirsiz görünüyor ve cevapları değişir rağmen This, bulabildiğim en yakın soru "bir $ değil, diğer bazı sembol yüzden burada." Için "sırf" dan Bu konu dolar işareti gerçek amacını ele görünmüyordu.

EDIT: Benim sorum korkunç yorumlarda karışıklık bakılırsa, belden olmalı. Netleştirmek için, benim sorum "diğer bazı sembolü aksine Neden bir değişkenin bir $ önünde sembolüdür?" Değil, sordu ve ben bağlantılı sayfasında dört iyi cevaplar var olan bir soru. Benim soru "Neden herhangi bir sembol PHP bir değişkenin önünde tüm orada? Bir değişkenin önünde bir sembol olması hizmet ediyor ne amacı nedir?"

0 Cevap