No-çerçeve bir çerçeve Going

0 Cevap php

Ben bir hobi olarak yaklaşık 8 yıldır PHP gelişmekte oldum. 2009 yılında, ben CodeIgniter'ı aldı ve o zamandan beri geliştirilen tek bir proje almak için yönetilen değil ettik.

Bunu ben saf PHP çalışıyor olsaydı, ben bilirdim ben istiyorum şekilde çalışmak için değiştirmek için nasıl çalışmak çalışıyor beni yavaşlar bulmak, ya da ben hızlı bir parçacığını bulmak mümkün olurdu.

Ben CodeIgniter, Kohana ve Symfony denedim. Ben kullanım kolaylığı seviyorum (ve ben de kitlesel benim veritabanı çalışmalarını hızlandırdı bir ORM olarak doktrin kullanmaya başladıktan sonra), ama projeler beni saf PHP aldı zamanın 3-4 katını alıyor bulabilirsiniz. Ben daha önce saf PHP çözdük bir soruna bir çözüm bulamadıkları zaman ben bıkkın ve sinirli olsun.

Herkes geri no-çerçeve yaklaşımına çerçeveler kullanarak gitti. Temel bir güvenlik çerçevesi gibi bir şey (veritabanları ile kullanmak için bir temizleme işlevi sağlamak, filtre veri gönderdi, XSS önlemek) var mı? Ben böyle bir şey bana tam ölçekli bir çerçevede daha fazla fayda sağlayacağını düşünüyorum. Ben çerçeveler ile çalışmak öğrenme bana çok şey öğretti düşünüyorum, ama benim kendi koduyla çalışma daha mutlu olurdum.

0 Cevap