Birkaç kaydırılabilir alanlara sahip iki ya da üç bölmesi hiyerarşik listesi uygulaması - dil ne işler bu kadar iyi?

0 Cevap php

My question is in bold (see below) but I hope to provide some insight into my issues just in case it helps anyone who could answer my question.

Ben framework veya dil bu iş için en iyisi olduğundan emin değilim ama tüm dinamik olarak güncellenen bir 2 sütun şablona benzer iki veya üç bağımsız kaydırılabilir alanları, sahip bir uygulama yapmak istiyorum. Gittikleri ve yah bildiğimiz Kullanıcılar ayrı ayrı listesini doldurmak olabilir ... Ben gerçekten app herhangi bir şekilde yavaş hareket etmek istemiyorum. Bu girişi neredeyse diz refleksi reaksiyonları ile sarsıntılı olması gerekir.

Ben düşünüyorum, her dil için hızları hakkında bazı ilginç şeyler (php ve python - muhtemelen java veya yakut) okudum ve ben henüz oluşturmak için neler bilmiyorum çünkü iyi, ben gerçekten kendim için karar veremez herhangi yavaşlamalar.

Uygulaması bir kullanıcı temel bilgiler gerektiren ve kullanıcı listeleri temelde kendilerini kendi veritabanı büyümeye izin çok basit olacaktır. Bazı fantezi şeyler belki .. bir grafik ya da bir şey değiştirmek renk değişiklikleri veya resim ve numaraları gibi kullanıcıların giriş veya liste güncellemeleri başına sitede olur.

Tüm bu benim soru (lar), basit ve sorumlu bir umut, şunları söyledi:

What is a useful programming language and/or framework for making and handling user created hierarchical lists that would ultimately grow in complexity? And how does the language differ from the others for tasks like ones as described in this post?

Sadece bu özel iş için doğru / iyi / etkili aracı bulmak için çalışıyorum.

By the way, I'm new to programming but have covered the basic tutorials for python (plus some django) and php via youtube mostly - I've got a few books in the queue. be gentle

0 Cevap