SVN ve CruiseControl / phpUnderControl ile VirtualBox Ubuntu LAMP Stack geliştirme,?

0 Cevap php

Ben PHP / MySQL Dev ve kodlama. NET / C # / SQL Server iki yapmak bunun üzerine bir Windows 7 makinesi var. Nedeniyle yeniden yüklemek son, ben vb Apache ve IIS hem de deneyin ve tutmak benim makine biraz temiz ziyade yüklemek için ideal bir zaman, olabileceğini düşündüm

Ben bu sanal resmin üzerine benim eski Windows / Apache / MySQL platformu benim PHP geliştirme hareket planı ile, konuk işletim sistemi olarak Ubuntu 10.04 ile VirtualBox yüklü. Buna ek olarak, benim PHP geliştirme sürecine CruiseControl / phpUnderControl eklemek istiyorum.

Bugüne kadar ben bir lamba yığını yüklü Ubuntu 10.04 var, artı ettik etkili benim eski Windows kurmak Dev aynıdır, ama şimdi de SVN ve CruiseControl (I 'yükledim vb PHP, MySQL Workbench, için Netbeans, ) Henüz phpUnderControl yüklü değil ettik, ama bu bir sonraki adımdır.

Ben hoş tutmak anlamı (MySQL / PHP ile ilgili yazılım ile benim özgün pencere makine yığılmayı gerekmez ki benim soru, ben, hem benim "yerel" bir geliştirme ortamı olarak ve bir yapı sunucusu olarak bu sanal bir görüntü kullanabilirsiniz edilir ve). NET geliştirme için temizlemek?

Ben üzerinde çalışıyorum herhangi bir projenin bir "yerel" dev sürümünü yanı sıra, CruiseControl / svn taahhüt kullanarak inşa edecek bir sahneleme sürümünü, hem de hizmet edebilmek için sanal sunucusuna gereksiniminiz var diye düşünmüştüm?

Ya da benim dev ayırmak ve sunucuları kurmak gerekir, belki pencerelerde yerel kalkınmayı tutmak ve sadece yapım sunucusu için sanal resim kullanmak? ya da belki farklı amaçlar için iki ayrı sanal makineler var?

Bunu ayarlamak için en iyi yolu bazı tavsiyeler takdir ediyorum. Ben çalışmak istiyorum projelerden biri bu yüzden ben projeye başlamadan önce proje iyi sürüm, ünite testleri ve sürekli entegrasyonu ile korunmasını sağlamak, böylece ben, doğru bir şekilde bu kadar almak emin olmak istiyorum oldukça karmaşık , şimdiye kadar proje üzerinde diğer geliştiriciler dahil etmek gerekir gerekir.

0 Cevap