Hudson CI PHP sürekli entegrasyon yapı sunucu hızlandırmak

0 Cevap php

I'm trying to speed up my builds, bazı ve bunu yapmak için nasıl bazı düşünceler arıyordum. Şu anda Hudson as a continuous integration server for a PHP projesi kullanın.

Ben Sebastian Bergmann en php-hudson-template . At the moment, though (due to some weird problems with Hudson crashing otherwise), I'm only running phpDocumentor, phpcpd benzer bir dosya kullanarak, yapı yapmak için Ant build.xml dosyasını kullanın ve phpUnit. phpUnit de Clover kod kapsama raporlar üretmek yok.

İşte bazı olası darboğazlar şunlardır:

  1. phpDocumentor : Takes 180 seconds. Bazı büyük yer gibi awsninja, DirectedEdge, oauthsimple olarak benim projede kütüphaneler, ve phpMailer vardır. Ben gerçekten bu belgelerine geliştirilmesi gerekir emin değilim. Ben de build.xml dosyasını kullanarak tüm alt dizinleri görmezden nasıl emin değilim.
  2. phpUnit : Takes 120 seconds. Bu parallelTask olarak çalıştırmak değil yapı tek kısmıdır. Yazılı olsun daha fazla testler, artık bu sefer artacaktır. Belki köle inşa birden Hudson çalışan ve her köle ayrı test suit doling kenara, bu konuda ne gerçekten emin değil. Ama aynı zamanda da, bu konuda gitmek nasıl hiçbir fikrim yok.
  3. phpcpd : Takes 97 seconds. Ben o dahil kütüphaneler görmezden gelerek bazı ayrıştırma ve dönüştürme süresini ortadan kaldırabilir eminim. Benim build.xml dosyasında bunu nasıl emin.
  4. My server: Şu anda ben bir tek Linode sunucu kullanıyorum. Oldukça tüm süreç tarafından vergi almak gibi görünüyor.

Eğer I aklınıza gelebilecek diğer olası darboğazlar listesine ekleyeceğiz.

What are some solutions for reducing my build time?

0 Cevap