Kohana zaten yazılı CodeIgniter kodu Taşı Nasıl?

2 Cevap php

Ben bir süre için CodeIgniter'ı kullanarak oldum ve ben çok sevdim. Benim diğer ekip üyesi tamamen onların verdiği ölçüde PHP5 özellikleri kullanmak için kod gerekiyor, çünkü olsa Kohana taşımak gerekir gibi görünüyor. Sorun biz zaten CodeIgniter'daki projemizin yarısından kodlanmış olması. Herkes önce Kohana için CodeIgniter kod devretmiştir? Bunu yapmak bile mümkün, ve eğer öyleyse bunun ne kadar çaba alacak? Şimdiden teşekkürler!

Update: From abi noda's answer, it looks like I really need to do a lot of code rewriting, but has anyone done this before ? Perhaps someone could point me some links? Yes, I think it is possible to do, but I don't know how long it'll take. I guess we're gonna keep this project as a CodeIgniter one, and move to Kohana as soon as our next project comes. Thanks for everything!

2 Cevap

See Kohana's documentation - Migrating from CodeIgniter.

# Kohana IRC A akıllı adam, basit bir göç artık var olduğunu beni bilgilendirdi. Kohana Codeigniter forking yana önemli ölçüde değişti. Onlar şimdi çok farklı çerçeveler vardır, böylece kod çok yeniden yazmak zorunda kalacak.

CodeIgniter PHP5'ta iyi çalışır.

Bu PHP4 için geriye doğru uyumludur, ancak PHP4 çalıştırmak için gerek yoktur.

Takım CodeIgniter'daki kullanmak mümkün değildir PHP5 nedir parçasıdır?