Olay odaklı CMS - avantajları ve dezavantajları

0 Cevap php

Ben olay güdümlü bir CMS sahip artılarını ve eksilerini bazı tanımlamak için çalışıyorum.

Tahrik Event nadir değildir. Eğer bir müşteri dahil Actionscript, javascript gibi birçok betik dilleri, jquery görüyorum. Nasıl olaylar ve bunların yanıtları sunucusunda ne bir CMS hakkında. Bu yaklaşım olabilir ne gibi avantajları veya dezavantajları, ve orada insanlar daha fazla tercih olabilir ne diğer yaklaşımlardır.

P.S. Ben sadece bir örnek olarak Actionscript, JQ ve JS kullanmak unutmayın. Bir CMS hakkında bu şekilde konuşurken, olayların bir verdikleri yanıtlara bütün sunucu tarafı şeyler olduğunu biliyoruz.

Edit: Ben onlar ne alamadım gibi olay-odaklı kullanmak için hiçbir mantıklı olduğunu söyleyen bir sürü insan görüyorum. Zaten bu yaklaşım Drupal kullanmak, bu yüzden sadece CMS "internals" (tüm sunucu tarafı şeyler) demek benim A. üzerinden fikirlerini çekerek değilim, varolan bir yolu bana güven CMS sistemlerinden biri olay güdümlü vardır. Çekirdek şeyi yapar VE olayları tanımlar. Eklentiler kendi mantığı eklemek için bu olaylara yanıt verebilir. Bu kavram, en bilinen olduğu istemci tarafı, çünkü ben bir örnek olarak Actionscript mentione, ama o da sunucu tarafında bilinen normal uygulamalar için sadece belki alakalı değil ve bu yüzden olamaz. Ama diğer geliştiricilerin kendi eklentileri ekleyebilirsiniz hatta CMS mantığı önceden oluşturulmuş değiştirmek istediğiniz bir CMS gibi daha karmaşık bir şey için mantıklı.

0 Cevap