Klasik ASP PHP ve MVC ilgili bazı sorular gibi bir çok midir?

0 Cevap php

Ben tartışmalı olmak anlamına gelmez. Kapat uygun görürseniz. Ama Klasik ASP var benim Intranet güncelleştirmek için en iyi yolu seçmek lazım. Ben hala arıyor ve öğrenme, sayısız çerçevesinde baktı, ama kararsız ettik. PHP ve güncellenmiş hala ince bir dil olduğunu biliyor, ama düşünüyordum. Ben isteseydim, bir çerçeve oluşturabilir ve Klasik ASP ile MVC framework değil mi? Ben muhtemelen olabilir emin değilim ama bu nokta değildir. Ben düşündüm ... Ben bu yapabileceğini ya da ben hiçbir çerçeve ile PHP sayfaları oluşturabilir ve nerede olurdu? Sağ arka Klasik ASP, sadece farklı bir dil ile aynı çıkmaz. Bu bana PHP herkes anlamak ya da MVC "inanmak" değil benim enviornment "tehlikeli" olabileceğini düşündürüyor. PHP oldukça kolay kovboy kodlama ve katmanları karıştırma kendisini ödünç verirdim. Sonuçta o katmanları ve tabakaları konusunda endişelenmenize gerek kalmadan not defteri ve sadece kod ateşlemek için oldukça kolay "şeyler."

Benim soru: Bu tüm platformlarda ve dillerde gerçek mi? Bu kötü yollarından geri düşmek oldukça zor olacağını uzak gibi tasarlanmış herhangi var mı? Görebildiğim tek şey, ASP.NET MVC biridir. O başlar ve bunu kullanarak değil sonuna kadar oldukça zor olurdu. Java EE 6. Bilmiyorum. Ben Java uzun zaman önce oldukça MVCish olmuştur biliyorum.

Herhangi bir düşünce için teşekkür ederiz. MVC iyilik üzerine ders olması gerekmez. Bu benim açımdan değil. Ben sadece bir gözlem vardı ve benim proje MVC tutmak konusunda düşüncelerini istedi.

0 Cevap