Harici bir php dosyası kullanmadan ajax (jquery) işlevi gerçekleştirmek için nasıl

0 Cevap php

Şu an senaryo:

Ben bir sayfada e-postaları almak için gmail oauth API kullanıyorum. Birçok yük yavaş, bu yüzden kullanıcı e-postalar hala yüklenirken sitede başka şeyler yapmak için bir şans vererek yükler gibi sayfadaki her e-posta göndermek istiyorum.

Gerekli birkaç dosya vardır

require_once 'common.php';
require_once 'Zend/Oauth/Consumer.php';
require_once 'Zend/Crypt/Rsa/Key/Private.php'; 
require_once 'Zend/Mail/Protocol/Imap.php';
require_once 'Zend/Mail/Storage/Imap.php';
require_once 'Zend/Mail.php';

Ve php çalışmasına yardımcı olur ana sayfada birkaç fonksiyonlar. Ben harici bir php dosyası çağırmak için jQuery ajax çağrısı kullanarak aşinayım. Ben bu yüzden ben yeni bir e-posta kontrol, her zaman bu gerekli dosyaları ve işlevlerini çağıran hakkında endişelenmenize gerek yok ajax işlevini kullanarak çalışması için bu sayfadaki mümkün instantiate php kod olmak istiyorum. Bunu yapmak için bir yolu var mı?

  for ($i = $storage->countMessages(); $i >= ($storage->countMessages()-30); $i-- ){ 
 { 
  echo '<li>' . $storage->getMessage($i)->subject . '</li>'; 
 }

  } 

Ben anında işlev ister ve ekranda yüklemek için bir anda her konu bir dönecekti fonksiyonudur. Ben javascript kullanarak döngü için bir oluşturmanız gerekir varsayalım, ama asıl sorun ben her zaman içerir hatırlamak zorunda kalmamak sayfada php kullanmak mümkün ediliyor. Emin değilim, ancak herhangi bir yardım mutluluk duyacağız - Belki de ben, bu değişkenlerin kapsamını değiştirerek belki bir çözüm harici bir senaryo olmadan bu sayfadan ajax işletmek mümkün ediliyor merak ediyorum.

0 Cevap