Windows üzerinde Linux, Dev üzerinde PHP4 ...

3 Cevap php

"Cleanup failed to process the following paths The system cannot find the file specified"

Kurulumu hakkında herhangi bir düşünce .. Tortoise SVN SAMBA paylaşımına gidiyor bu sorunu yaşıyorum? Onun muhtemelen izinleri mucked alıyorum, ama bu kurulum çok sağlam gelmiyor .. svn itibaren yeniden sonra, etkilenen dizini silmek için yaşıyorum.

Ben windows kutusunu notepad + + benim tüm dev yapmak ve Samba üzerinden bir windows paylaşılan bir sürücü kullanın.

Windows Vista laptop yıkıcılık ve kaplumbağa çalışıyor.

Ubuntu8.10 VMWare altında çalışan PHP4 ve ana makinede geri MSSQL konuşurken eski sybase_ct sürücü çalıştığı. Ben üretim ortamını yansıtmak için bu gerekiyor.

3 Cevap

biz işte aynı sorun var

genellikle TSVN (TortoiseSVN) kendisi tarafından oluşturulan klasörleri taşımak için bir sorun vardır, bu yüzden 'Can't move xxx to yyy...' Working copy locked, please cleanup 'ya da benzeri, daha sonra temizleme başarısız şey gibi bir hata alıyorum.

biz samba payı tanımlarında 'readonly = yes' ile denedim ama işe yaramadı.

Bundan sonra biz onları taşımak gerektiğinde klasörler silinemez böylece TSVN tarafından oluşturulan klasörler, (salt okunur de sahibi için) gibi 444 falan klasör oluşturur bulabilirsiniz. Biz payı tanımlarında 'force create mode = 600' ile sorunu çözmek.

Ve daha, ben bu hata ile bloke olduğunuzda SVN, yeni bir çalışma kopyasını gelen tüm proje ve ödeme silmek gerekmez söylüyoruz: Eğer hedef paylaşılan kök zaman o kabuktan bu komutu başlatmak için yeterli Projenin klasör

rm -rf `find . -type d -name .svn`

özyinelemeli. svn klasörünü kaldırmak ve daha sonra çıkış (dosyalar zaten tek yeniden sürüm, indirilen orada olacak) için.

Benim durumumda Apache + SVN kullanarak (apt olduğu gibi Ubuntu ile muhtemelen çok kötü değil) zor kurmak için de olsa, bir dosya havuzunu paylaşan çok daha sağlam

Alternatif olarak, linux kutusuna ssh + svn, yani tüneli kullanabilirsiniz.

Her iki yöntem de samba ve şüpheli geliyor dosya paylaşımını ortadan kaldırmaz.

Sanırım benim sorunumu buldum:

http://tortoisesvn.tigris.org/faq.html#samba

In my /etc/samba/smb.conf file put in delete readonly = yes

parmak çarpı ....