Gömülü swf kontrolü için PHP ile flv dosyasını alın

3 Cevap php

Yani yapmak istiyorum: korumalı bir dizin bir flv dosyasını almak ve PHP kullanarak bir parametre olarak bir swf gömülü oyuncu onu beslemek.

Bu mümkün mü?

Gömülü oyuncuya dosyanın içeriğini gönderme çalışmak için görünmüyor.

3 Cevap

Oyuncu istemci oynatıcı ve sunucudan FLV hem de getirir gerektirir beri Eh, ben bu FLV bir URL yoluyla kullanıcı için erişilebilir yapıldığı geçici bir konuma ihtiyaç olacağını sanıyorum. En bariz çözüm FLV doğrudan bağlayarak önlemiş, bir zaman makul miktarda zamanlar dışında bir süresi dolan URL oluşturmaktır. Temelde, bir parametre gibi FLV için bir URL alır genel amaçlı bir müzikçaları kullanamazsınız - Ben dinamik flaş kendisi dosyaya adresini gömmeden bu ötesinde korunan tutmak için bir yol varsa emin değilim Ek koruma gereklidir.

Edit: İşte JW çaları kullanarak potansiyel bir çözümdür: Code URL in V4 for protection against leechers

Flashcomguru.com: 'Streaming' flv video via PHP, take two: Ve burada benim orijinal yorumun çizgisinde bir başka olası çözüm

The Flashcomguru link look promising, not sure I understand this stuff however. I'm not a Flash guy but I know someone that may be able to help.

Ben "aynı zamanda bir 'oluşturmak bir süresi dolan URL oluşturmak için nasıl emin değilim

Eğer "PHP kullanarak bir parametre olarak bir swf gömülü oyuncu onu beslemek", ama yapmak istediğiniz ne gibi görünüyor ile ne demek emin bu değil:

  1. Yere sunucu DocumentRoot dışında flv dosyasını saklayın.
  2. Bazı parametre dayalı bir PHP komut dosyası oluşturma, flv dosyasını okur ve bunu hizmet vermektedir. Ben sadece PHP dosyası arayarak ve DocumentRoot oldu sanki flv çıkmak isteyenleri önlemek için bu php komut dosyası bazı kimlik doğrulaması için planlama olduğunu varsayarak yaşıyorum
  3. Müşteriye flv almak için PHP komut arayacak bir swf klibi oluşturun.

Eğer istediğin buysa, okur ve flv hizmet veren 2'de senaryonun parçası oldukça yalındır PHP API fonksiyonları erişirken, standart dosyasını kullanarak ve bunu yankılanan önce uygun içerik türü başlığı ayarı olmalıdır.