Php uygulama tüketen karmaşık bir süreç için ölçeklenebilirlik sorunları?

0 Cevap php

Hi Consider a somewhat process consuming PHP application that works heavily with complex DB transactions, and doesn't have any choice but to have fairly high memory consuming algorithms. Like up to 4MB memory usage per request. (1 MB on average for those certain requests, less than 200KB of variable data for regular requests) Its obvious that we are gonna use something like Amazon S3 to host our static data, but it's apparent that most of the load is on the dynamic parts.

App birden çok sunucu üzerinde çalışacak, ama bu nasıl çalışır? Biz tek bir sunucu üzerinde çalışan sıradan bir uygulama gibi yapmak mı, ve ek sunucuları sadece bellek ve işlemci gücü büyük miktarlarda ile büyük bir sunucu gibi hareket yapacak?

Bizim sorunumuz uygulaması son derece modüler bir şekilde yazılı olmasına rağmen, süreç aynı ortamda her şey var bizi zorlar olduğunu. Biz hizmet için optimize edilmiş bir makine üzerinde veritabanı koyabilirsiniz, ama farklı sunucularda uygulama kodu kendisi koymak farklı modüller gibi hiçbir yolu neredeyse yoktur.

Peki, bunun için ortak çözümler nelerdir?

0 Cevap