POST "form" olmadan PayPal için URL örnek

0 Cevap php

Ben paypal platformda ödeme işlemleri sınarken, belirli bir URL'ye veri gönderme bazı sorun yaşıyorum. Çok daha teknik anlaşılsa da, ben (- Bence aptal tasarım kerede tüm karşıt olarak) geri gelip bir yinelenen profil oluşturmak zorunda, sonra İLK bir hareket oluşturmak için çünkü şartı kendi API ve GBK platformu kullanmayı tercih etti .

Sonuçta, ben belirli bir değişken içine şifreli ve kullanıcı tıkladığında teslim biçimi olarak tedavi etmek zorunda OLMADAN seçim bir URL'ye bu verileri yayınlamak gelmiş verileri almaya çalışıyorum.

My HTML form works - kodu:

<form action="https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post" target="_blank">';
<input type="hidden" name="cmd" value="_s-xclick"/>';
<input type="hidden" name="encrypted" value="'.$encrypted.'"/>';
<input type="submit" value="Go to checkout" name="submit" class="cartButton" />';
</form>

burada $ benim şifreli parametrelerdir şifreli. Kod çalışır iken - Ben kullanıcı forma gönderilmek üzere bir bağlantıyı tıklayın olmasını istemiyorum. Bunun yerine, kullanıcı SONRA sonrası URL (https://www.sandbox.paypal.com için gerekli unsurları (CMD ve ŞİFRELİ) itin ilk geçici bir veritabanında verileri saklamak için bir PHP komut dosyası çalıştıran bir düğmesini tıklatın istediğiniz / cgi-bin/webscr).

Herhangi bir fikir bunu gerçekleştirmek nasıl? Bu mümkün mü? Benim site için PHP ve MySQL kullanır. Using Javascript of any kind is not a solution.

EDIT 1

Ben POST verilerini bir şekilde olarak cURL kullanmak üzere kurdunuz ama iki şey oluyor: 1) 2) tüketici aslında sonra yayınlanan verileri ile paypal ödeme sayfalara yönlendirilir gereken, ne olursa olsun hiçbir tepki alıyorum Veritabanı eklemek yerini almıştır.

0 Cevap