Magento ayıklamak çeviri cümleleri

0 Cevap php

Ben nispeten Magento için yeni ve bir müşteri için bir site inşa üzerinde çalışıyorum ve onlar sadece bir çevirmen gönderilmek üzere site genelinde kullanılan ifadelerin bir listesi gerekir. Basit ve kolayca ben şimdi burada yazıyorum neden olan, bu şeyleri çekerek için Magento yerleşik bir şey olmadığını biraz şaşırdım. Bir Magento app çeviri ifadeler ayıklamak için nispeten basit bir yolu var mı? Bu yerleşik bir şey (benim için) belirgin olmayabilir? veya orada bazı yararlı kütüphane? Bu çok gibi şablonları (veya denetleyicileri) kullanılan her şeyi içerir:

$this->__("Some phrase on my website...");

, Özniteliği ayarlanmış 'tercüme' vb düzeni XML ... gibi olgular

Ve bu bir adım daha alarak, burada Magento edinilebilir mevcut çevirilerin farkındayım: http://www.magentocommerce.com/translations - Emin Zaten mevcut olabilecek ifadeler için çift yapıyor değilim yapmak için basit bir şey var Bu paketlerinde?

Ve daha hala, veritabanından tüm translatables çekmek için bir şey var mı?

Ve bütün bunlar için cevap 'hayır', ben bu konuda çok titiz olmak gerekir çıkıyor eğer öyleyse tuzaklar ya da ben nasıl olabilir, ben çeviriler çekerek düşünmek olmayabilir nerede farkında olmak gerekir belirli noktalar üzerinde herhangi bir tavsiye vs daha önce böyle bir şey elde ettik - Ben senin ipuçlarını duymak isterim. Teşekkürler!

0 Cevap