Tekiz bir mikroblog sitesi için iyi bir tasarım desen olurdu?

0 Cevap php

Ben (aslında arkaik mysql_query aramaları ve kendi filtreleme kullanarak) basit tuttum, bu yüzden yol boyunca benim OO ile tasarım desenleri kullanmayı öğrenme, yeni bir proje başlatmak istedim ben, projelerde geçmişte herhangi Ö.Ö. kullanmadıysanız .

Ben tekmeler için bir mikroblog sitesi kurmak isteyen ve eksiksiz ve ile kullanmak için PDO Ben olmayan daha başka yanlış bir şey (göremiyordu gibiydi singleton design pattern sınıfı bulundu Ben bu proje için gerekir emin değilim iki veritabanları) erişmek mümkün.

Böyle bir proje, ya da basit bir CMS yazılım deyin, bir tek iyi bir fikir olurdu? Tasarım desenleri / veritabanı sınıfı türü ne tür "büyük adamlar" o (eşzamanlı bağlantı / performans) yükseltilebilir olsaydı, bu daha sonra çok kısıtlayıcı olacak, bu işler için kullanarak olurdu?

Ben de bunun içinde kodunu değiştirmek için basit olduğu gibi daha sonra ekstra bağlantıları ile ilgili ile başa çıkmak için bir fabrika singleton hakkında okumuştu. Bu olumsuz sorunlardan herhangi düzeltmek ve bunun için daha uygun bir tasarım deseni yapmak istiyorsunuz?

0 Cevap