Neden PHP'nin utf8_encode benim utf-8 dizesi kırılıyor?

0 Cevap php

Ben hiçbir yerde bulamıyorum çünkü bu spor takımı çalarken öğrenebilirim ki ben (ICS çevirmek için uzak sayfada tablodan veri çekiyorum dolambaçlı deney şey bir çeşit yapıyorum ki bilgiler daha hazır Bu tabloda daha) olduğunu, ama bu size bazı bağlam vermek için sadece.

Ben cURL kullanarak bu veri çekme ve domDocument kullanarak ayrıştırmak. Sonra onu alıp ihtiyacım bilgi için ayrıştırmak. Ne bana sıkıntı veriyor rakip takım. Ben ilk PHP sayfasındaki verileri görüntüleyebilir, bu doğru. Ben bir ICS dosyaya yazmak Ama, özel UTF-8 karakterler berbat olsun. I utf8_encode bu sorunu çözmek düşündüm, ama aslında tam tersi bir etkiye sahip görünüyor: benim veriler üzerinde işlevini çalıştırdığınızda, hatta şeyler (doğru görüntüleme olmuştu) sayfasında görüntülenir değil (yanlış yazıyordum) ayrı ICS dosyası, yanlıştır. Örnek olarak: o kadar "INDJIJA" döner "InÄija."

Uzak PHP UTF-8 dizeleri ile ilgili olarak herhangi bir ipucu veya kaynaklar? Benim sunucu (bir uzak ana bilgisayar) bir ağrı olduğu, mbstring ya da yüklü değil.

0 Cevap