128MB PHP bellek çok sınırlamak mı?

0 Cevap php

Bugün ben yapıyorum içerik yönetim sisteminde yeni bir özellik ekledi. Eğer bir görüntü yükleme nerede bağlı olarak, PHP belirlenen konuma uygun görüntü boyutunu olacaktır. Bu oldukça iyi çalışıyor, ama ben bir 3MB görüntü olarak daha büyük bir görüntüyü, yüklemeye çalıştığınızda, ben ölümcül bir hata alıyorum:

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted 
(tried to allocate 42520 bytes) in...

En azından ben öyle düşünmüyorum ... Ben o kadar tüketmemek düşünüyor, bellek 128MB oldukça çok olduğunu düşünüyorum. Bu boyutlandırma işlemi için başka bir 42520 bayt ayırmaya çalıştı, ancak başarısız oldu.

Benim soru (A) sınırı veya (B) ben ilk etapta çok bellek kullanıyorum neden yeniden değerlendirmek artırmak gerekir? 128MB iyi bir sayı ya da çok az / çok büyük?

Thanks, Ryan

RESOLUTION

Ben 128MB gerçekten bir görüntüyü yeniden boyutlandırma için çok fazla ve ben bu yüzden benim "örnek" verileri daha yakından bir göz aldı asla, () seçenekleri exec gibi ... diğer seçenekleri bakarak odaklı olduğu sonucuna vardı. Benim büyük görüntü sadece 2.83MB olsa bile, bu ÜZERİNDE 10000px geniş olduğunu, çıkıyor. Bu bir sorun. :)

0 Cevap