$ _GET, $ _POST Erişim ve diğer değişkenler zaman PHP isset kullanmaktan kaçının?

0 Cevap php

nasıl bir Undefined variable hatası ben bu içeriği vardır ve bu belirli değişken henüz kullanılmamış ise bir değişkeni kontrol etmek için denemek her zaman dönen PHP önleyebilir? Henüz içine bir şey koymak değil bile benim önceki kurulumda, ben $ _POST ['email'] kontrol edebilirsiniz. Bu sadece bir boş ya da boş bir sonuç döndürür. O benim PHP kurulum çalışmak istiyorum ama bana yaşam için, onu yapılandırmak için nasıl anlamaya bulmak için görünmüyor nasıl. (

Örnek:

<?php
if ($_POST['info'] != '') {
  // do some stuff
}
?>
<form method="post">
<input type="text" name="info" />
<input type="submit" />
</form>

Eğer tek bir PHP sayfasında yukarıdaki komut dosyasını kullanmak ve benim şimdiki kurulum üzerinde çalıştırdığınızda, bir Undefined variable hatası döndürür. Benim önceki kurulum üzerine, bu komut bir cazibe gibi çalıştı. Herkes benim bu sorunu biraz ışık paylaşabilirsiniz. Daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, sadece bunu söylemek ve ben bu yazı daha fazla ayrıntı eklemek için çalışacağız.

I know isset() denetimi ama benim komut tüm üzerinde kullanmak istemiyorum hakkında. I not olmasını istiyorum restrictive değişkenleri hakkında.

0 Cevap