Açık tüm seçenekleri tutmak için en iyi PHP indir?

3 Cevap php

Geçmişte, benim için PHP ayrıştırmak için windows üzerinde WAMPServer kullanılır. Bu MySQL ile çalışmak odaklanmış bir önceden yapılandırılmış paketidir.

Ben PostgreSQL çalıştırmayı denedim, ben PHP benim sürümü PostgreSQL ile çalışmak için derlenmiş olmadığını söyledi hata iletileri var.

Yani, ben son zamanlarda WAMP ve onunla ilişkili her kaldırıldı ettik. Ben, openSSL ile Apache 2.2.11 indirilen admin olarak yüklenen (biliyorsunuz, yükleme yapıldığını dizine yönetici, cd gibi komut istemini çalıştırın ve idam var, bu yüzden yüklemek admin olarak yapıldı) var.

O kadar. Ben şimdi gösterir "çalışır", Apache yüklü, bu yüzden o kadar değilim.

Now I'm wondering, do I download the exe and install, or the zip, or something else. What is the best thing to do to make sure that the PHP on my system can handle everything I can ever throw at it?

Also, PHP first, or MySQL/Postgre first. And lastly, what about PEAR? I need PEAR installed, which isn't standard on Windows. I'm guessing the pear.bat file in the PHP downloads will do that for me?

EDIT: Ben neden olarak bir yakın oy, henüz yorum bkz. Bu beni çok tembel ve kaba insanlar somany noktaları var merak yapar.

3 Cevap

Php yapılandırma gerçekten zor değildir, ve gerektiği gibi özellikleri eklemek için izin verir gibi, zip paketini indirmenizi tavsiye ederim.

Php veya MySQL / PostgreSQL kurmak için önce olmadığı gibi, - bu gerçekten önemli değil. Siz herhangi bir sırayla bunları yükleyebilirsiniz.

PEAR ile ilgili sizin tahmin oldukça doğru

i daha önce wamp kullanmadıysanız, bu yüzden bu konuda yorum yapamam

i ancak xampp çok benzer sesler hangi kullanırım

i postgres desteğini etkinleştirmek istiyorsanız xampp i php.ini dosyasını düzenleyin ve ben gerek uzantıları herhangi birini aynı ini dosyasının postgres bölümü, yorumsuz

eğer takılıyorum belki bu deneyebileceğiniz bir alternatif olabilir

Kurulum bir HTTP sunucusu / PHP / veritabanı makinesi için birçok yol vardır. Bazen geliştirme kurulum davranışı canlı sunucunun farklı olacaktır.

Ben web barındırma sonra VMware uyuyor appliance görüntü alma kullanarak kurulumu bulmaya tavsiye ederim ki mümkün olduğu kadar yakın ve kolay olduğu (paket yöneticisi bulunuyor kullanarak herhangi bir ek yazılım olsun, Windows şeyler yüklemeden .)

Kur VM ve ev sahibi arasında bir dosya paylaşımı bağlantı, sizin ana OS çalışan bir tarayıcıda SM'nin port 80 görüntüleyebilir ve set emin olun.