Hızlı Prototipleme Twitter Uygulamaları?

6 Cevap java

Ben bir web sitesi için Twitter uygulamaları bir grup oluşturmak için arıyorum ve hızla küçük twitter uygulamaları prototip çalışırken iyi çalıştı ne çözüm yığını merak ediyorum?

Google App Engine + Python/Django? Google App Engine + Java? Heroku + RoR? Good Old LAMP?

Ayrıca, bunu kullanabilirsiniz, belirli çerçeveler / kitaplıkları herhangi tavsiyeler süreç daha hızlı yapar?

[: Ben bunun için Twitter API kullanmak için arıyorum ve Twitter'da kendisi dayalı uygulamalar oluşturmak Not]

Teşekkürler.

6 Cevap

RoR Heroku çalışan Başlarken gülünç kolaydır, ve onlar% 100 ücretsiz teklif var, bu yüzden başlamak için iyi bir yoldur. Rails gelen Twitter ile etkileşimde özellikle TwitterAuth gibi şeyler ile de oldukça basittir.

Ben tecrübe LAMP gelişmekte, Java, ve Django yüzden ilgilenmesi gerekir var

Birincisi ve en önemlisi, bireylerin yeteneklerini gerçekten bağımlı bulunuyor. Eğer Django denemek ve kullanmak için Python öğrenmek zorunda gidiyoruz bir Java programcısı iseniz yani sadece hız kadar almak için büyük bir başlangıç ​​zaman yatırım olacak.

Kenara beceri düzeyleri, Django / Python veya CakePHP / PHP ya da üzerinde para koymak istiyorum. Django kolayca yapılandırılmış bir üretim hazır admin paneli vardır, ancak CakePHP PHP temiz bir MVC uygulama ve PHP kolay oldukça dang.

Emin değil hosting kabul ettik ama bu dikkate değer olabilir. Bunu Django ya da Java gibi bir şey için olabilir daha ucuz PHP hosting almak için çok daha kolay bulmak için gidiyoruz.

Ben (İskelesi web sunucusu aracılığıyla) Java kullanımı ve JTwitter. Bu kullanımı kolay, ve hata ayıklama kolaydır.

Java Devs için, Twitter4j mükemmel bir twitter kütüphanedir. Google App Engine ile ve yukarı ve birkaç saat içinde örnek bir twitter uygulaması ile çalışıyor olabilir çift!

Eğer Twitter çoğaltmak istiyorsanız, check out Laconica

groovy ve grails vardır: http://europe.springone.com/europe-2009/presentation/How+to+bui "Grails kullanarak 40 dakika içinde Twitter inşa etmek"