Bir Selenyum testi PHP APC temizlemek için?

0 Cevap php

Benim PHP Zend Framework uygulamasında, ben veritabanına bazı tekrar istekleri önbelleğe APC kullanıyorum. Uygulama kapsamında, bu komutu ile önbelleği temizleyebilirsiniz: apc_clear_cache('user')

Ben de bu uygulamaya karşı PHPUnit selenyum testleri çalıştırıyorum. APC eklemeden önce, ben hiç problem yaşamadım. Ben, (kurulumunda) veritabanına bir test kullanıcı ekler (test) uygulama içine kaydeder, ve (devrelerde de) veritabanından kullanıcı kaydını kaldıran bir test var. Eğer uygulamanın belirli özelliklerini kullanmak için oturum açmış olmanız gerekir çünkü bu aynı rutin, tüm testlerde olur. Şimdi APC yerinde olduğunu, APC giriş sadece ilk test üzerinde çalıştığı anlamına gelir, oluşturulan ilk kullanıcı önbelleğe alma, ancak kullanıcı yeniden oluşturulduğunda önbelleğini temizleyin değildir.

Benim Selenyum testi önbelleğini temizlemek için bir yol bulmalıyız. Ben bunu nasıl düşünebildiğim tek yolu benim testi açmaya /cache/clear ve önbelleğini temizleyin alırdım, erişmek için halka açık geniş bir denetleyicisi eylem, bu şekilde yaratmaktı. Ben bu yaklaşımı denedim ve çalıştı, ama herkes o URL'yi erişebilirsiniz beri bu yaklaşım çok pratik görünmüyor.

Bu durumda ne benim çözüm olmalıdır?

0 Cevap