Gibi önceden tanımlanmış sabitleri tanımlamak için neler

2 Cevap php

Ben otomatik olarak veritabanına bir bağlantı kurar ve bazı temel girdi filtreleme ve etajer yapan bir veritabanı sınıfı var. Ben sınıf yöntemleri davranışlarını ayarlamak için önceden tanımlanmış bazı sabitleri ayarı bakıyorum. Ne sabitleri değerleri olarak ayarlamanız gerekir? Değerleri de ifade ya da karşılaştırıldığında, doğrudan değil, sadece sabit ismi bağlamında değer hiçbir önemi yoktur asla yana?

Bitsel operatörler sabitleri birleştirmek için kullanılabilir böylece ben rastlamak Bir strateji bit değerine sabit bir ayardır. Bu durumda bu işlevsellik gerekli olacak gibi görünmüyor, ama asla bilemezsiniz.

Genellikle ben gibi mesajları almak

Notice: Use of undefined constant CONSTANT_VALUE - assumed 'CONSTANT_VALUE'

Bu dizge 'CONSTANT_VALUE' veya sabit CONSTANT_VALUE gibi sabit tedavi edilir? Ben bunu telafi etmek için aynı adı dizeleri olarak benim sabitler değerini tanımlayan olmalı? Biliyorum DOCUMENT_ROOT gibi, bir noktada tanımlanan sabitleri kullanıyorum oluşur.

Ben daha iyi bir uygulama eksik olduğunu ya bu?

2 Cevap

Eğer bu mesajı alıyorsanız not 'CONSTANT_VALUE' bu kod çalıştığı noktada tanımlanmış ve bu dizesi olarak kabul ediliyor, söz sabittir.

Eğer tanımlarken sabitleri bir dizi değerleri tamamen keyfi ve bitmaskable olması gerek yoksa, pozitif tamsayılar dizisini kullanın.

Sabitleri global sabitleri tanımlamak gerekmez veritabanı sınıfının dışında kullanılmak üzere gitmiyor iseniz, sınıf sabitleri kullanabilirsiniz:

http://uk.php.net/manual/en/language.oop5.constants.php