verimli bir önceki sürümünden nerede bir dosya sonları çalışmak nasıl?

0 Cevap php

Ben sürekli (benim kontrolü ötesinde bir süreç) eklenmiş ve capture Bu dosya her x saniyede bir dosya var. (Benim önceki yakalama arasına eklenmiştir) dosyasının new içeriğini ayıklamak ve onunla çalışmak istiyorum. Dosya ne yazık ki eklenir ve ben bu dosyaya yazamıyor son ne zaman belirtmek için bir şey yok, bu yüzden benim tek seçenek zaten bildiklerini saklamak için dosya ve ben yeni sürümü karşılaştırın .

Şimdi bilmeniz gerekenleri how Ben iyi yapabilirim edilir. Ben PHP kullanarak ve ben basit çözüm sadece önceki içeriği depolamak ve daha sonra, bu (aşikar) dosya ulaşır gibi bir kez korkunç bir çözümdür explode() ondan sonra gelen ne işe kullanmak için düşündüm Büyük sayılar (1GB +) işlemek için cehennem olacak.

Ben bir fikir son karakterin konumunu saklamak ve daha sonra son karakter Sonra sonraki süreç üzerindeki 100 karakter çalışmak istiyorum 100. Örneğin eğer, orada çalışmak olurdu, ama ben emin değilim nasıl Bunu yapmak, ya da hatta mümkünse PHP ile olabilir.

Yani benim soru bu ve (eğer mümkünse) how PHP ile bunu yapmak için doğru yöntem nedir nedir? Fonksiyonlar ya da genel bir fikir Ben sadece bunun arkasında teori de emin değil, uygulanması için iyi değilim, gayet iyi.

0 Cevap