SVN ve FTP desteği ile hızlı Windows PHP editörü?

12 Cevap php

Windows için iyi ve hızlı PHP editörü arıyorum. X64 altında doğal olarak çalışır bir şey ideal olacaktır.

Ben aptana stüdyo denedim, ama tüm aşırı bir şişkinlik ile etkilendim değilim. Temelde bir dağınık IDE ile birlikte yerli FTP aksak SVN desteği ve eksikliği pis.

Şu anda benim yağmurluk Panic Coda kullanmak, ve ben SVN + FTP Entegrasyonu seviyorum. Bu, hızlı, duyarlı ve bana herhangi bir zorluk vermez.

Ben olumsuz değilim:

  1. Uygun bir ürün var ise Linux Kurulumu.
  2. Uygun eklentileri ile Visual Studio kullanarak.
  3. Ticari bir ürün para harcama.

12 Cevap

Notepad++ FTP_synchronize ve Subversion eklentileri ile.

Ve ücretsiz.

NetBeans ve dosya aktarmak için FTP desteği vardır, ama mükemmel Subversion desteği varsa emin değil. Benim son editör Zend Studio IDE idi, çok NetBeans sevmeye geldim.

http://www.netbeans.org/

Bildiğim kadarıyla açık kaynak applciations, sen PDT(PHP Develoment Tools) eklentisi ile Eclipse deneyebilirsiniz. Ben iyi çalışıyor bulduk.

Biraz ödemeye istekli iseniz, Zend Studio bu PDT ve Eclipse dayanmaktadır, çok güzel bir editörü, ancak bazı güzel ticari kalite parlatma vardır.

Ben sık sık bu iki çözümleri kullanmak ve onları herkese tavsiye ederim. Zaten Eclipse ile rahat konum, özellikle eğer.

SVN desteği için, eclipse Subclipse eklentisi kullanın. Aptana ile SVN eklenti Ayrıca sinir bozucu bulundu. Zend Studio güzel bir SVN sihirbazı vardır. Subclipse eklentisi de Eclipse entegre.

PHP Designer kullanımı ve iyi işler var. TortoiseSVN desteği vardır, hızlı, çok büyük değil, ftp, hata ayıklama, canlı sözdizimi denetimi vb

Çok pahalı ya da değil :)

Ben yeni bir kullanıcı olduğum bağlantıya kuzen açamazsınız: (

mpsoftware.dk / phpdesigner.php

Ben özellikle NuSphere PhpED seviyorum. FTP ve svn ek vb hata ayıklama, kod katlama vardır, ve oldukça hızlı.

Ücretsiz değil iken ben şiddetle Ultra Edit tavsiye edebilir:

Stüdyo versiyonu SVN yanı sıra ftp entegre etti.

http://www.ultraedit.com/products/uestudio.html

Editör kendisi çok güçlüdür çünkü çoğunlukla seviyorum.

Ben PSPad tercih ederim. Bu FTP var (Ben SVN hakkında emin değilim) ve benim ilk tercihi KDE Kate editörüne benzer hissediyorum vardır. Ayrıca zaman zaman jEdit kullanın. Bu (SFTP dahil) SVN ve FTP için eklentileri vardır.

Try Geany

Bu çok hızlı ve hafiftir. Geliştiriciler IDE diyoruz, ama yerine "steroid düzenleyici" derdim. Bazı HTML etiketleri otomatik tamamlama yapar ve otomatik tamamlama ve PHP fonksiyonları için çağrı ip uçları vardır.

Bu sahiptir Subversion plugin

Olduklarını kolayca yerel diskte sanki yazmak / uzaktan FTP okuma ve sadece normal dosyalar gibi olanlar ile çalışabilir, çünkü olsa da ana nedeni bir FTP eklentisi yok:

http://www.ghacks.net/2006/08/03/how-to-mount-an-ftp-drive-in-windows/

http://lifehacker.com/software/how-to/map-an-ftp-drive-in-windows-304502.php

Her iki durumda da One True Editor, ya da Other One True Editor. Hem SVN için destek pişmiş var ve ben bunu hiç kullanmadım ama, ben TRAMP (bunun için VIM'in hakkında emin değilim) FTP yapabilir oldukça eminim.

Ben ActiveState'nın Komodo IDE kullanın. İyi SVN entegrasyonu vardır ve (FTP dahil) uzak sunuculardan dosyaları açabilirsiniz. Çok büyük bir proje ile aksak / biraz yavaş alabilirsiniz ama oldukça hızlı general.

Komodo IDE bir ticari ürün (~ 300 $ USD), ama ActiveState Komodo Edit adında bir kısmak açık kaynak sürümü var ama SVN desteği vardır inanmıyorum.

FTP desteği için alternatif bir dizin olarak bir FTP sunucusu mount Sigorta (OSX / Linux) gibi aa programı kullanmak için, ben benzer özellikler sunan ticari Windows programlarının bir çift vardır inanıyorum.

Ben (, fark vb tarihini birleştirme) tam özellikli yıkılma desteği ile sftp ve ftp desteği hem de Netbeans'ı kullanın. Sen (PuTTY gibi) ide kendisi içinde ssh'dan uzak makineye bağlayabilirsiniz.