Haml / Sass ile wordpress

0 Cevap php

Birkaç Raylar yan projeler için Haml ve Sass kullanılmış olması, onlar müthiş benim önuç gelişimini hızlandırmak olduğunu tespit ettik. Bu temel CMS / blogging işlevselliği ile hafif bir web sitesi gerektiren projeler için genellikle hala benim go-yüzden Ancak, ben, gibi sağlam veya Wordpress gibi müşterilere tanıdık bir Rails blog platformu bulamadı. (I vb Radiant, Mephisto, içine baktım, ve ben kesinlikle Raylar blog motorları önerileri takdir ederken, bu gerçekten ben burada cevap arıyorum soru değil.)

Gerçekten Wordpress sitenin bağlamında haml ve Sass kullanabilmek için istiyorum, ve ben varlığından haberdar olduğum sürece various PHP implementations, çoğu inaktif veya buggy görünüyor. Herkes burada Wordpress siteleri ile haml ve Sass kullanarak başarılı olmuştur? Ikincisi çok daha az önemli olmasına rağmen ben, Wordpress şablonu dosyalarının bağlamında (. Php bu gücü bir Wordpress teması dosyaları) ve Wordpress editörü HTML düzenleme modunda hem de bu soruyorum.

Not: Ben sadece uygun yakut taşlar yüklemek ve Haml / Sass kaynağından kendi HTML / CSS derleyebilirsiniz farkında değilim; ne arıyorum ben derlenmiş HTML / CSS (önbelleğe alma davranışı da güzel olurdu bir istek başına temelinde autogenerated Rails, alışık olduğum için işlevsellik çizgisinde fazla bir şeydir, ama kesinlikle gerekli değildir .)

Şimdiden teşekkürler!

0 Cevap