, E-posta alıp bunu ayrıştırmak ve buna göre davranması (PHP) kodu arayan

0 Cevap php

Herhalde tekerleği yeniden icat etmeden önce, (ya da bir cron işi ile tahrik) düzenli olarak e-posta kontrol etmek, bir FOSS kod kütüphanesi var varsa herkes başlık ve vücut ayrıştırmak için, bana söyleyebilir ve (çoğunlukla diğer e-posta göndererek, belirli işlevleri gerçekleştirmek için .)

Bu sunucu tarafı ve dize iyi idare olarak ben PHP düşünüyordum, ama ben C veya C + + ile yeterince mutlu olurdu.

Hmmm, neden ben bile sunucu tarafı düşünüyorum? Ben olasılıklar (üzgünüm ve hiçbir suç istendiği gibi sadece de (Delphi, C + + Builder ve belki C # ya da VB eklemek) benim PC'de çalıştırmak olabilir sanırım, ben string işleme için çok uygun olduğunu biliyorum, ama ben don ' t PERL bilmek ve) öğrenmek için zaman ralli yok.


Düzenleme: Ben "tetikler" tanımlamak ve geri çağırma işlevlerini kayıt sağlayan bazı ortak kod düşünüyorum ben. Yani, bir tetik gönderen = XXX, başlık içerdiğini söyleyebiliriz, adresine vb (veya bunların kombinasyonları), ve ben durum (lar) karşılandığında uygun işlem yapacak ben kodu bir geri çağırma işlevi kayıt olabilirsiniz.


Edit: SourceForge üzerinde bulunan "ETODB diğer php uygulamaları ile entegre e-postalar gelen verileri ayrıştırmak ve ayıklamak sağlayan ücretsiz bir PHP sınıfı otomatik olarak e-posta mesajları ayrıştırmak ve veritabanı kayıtları e-posta dönüştürmek, belirli klasörlere ekleri kaydetmek, giriş göz atabilirsiniz.. " http://sourceforge.net/projects/etodb/

0 Cevap