Bir reklamın nihai hedef (url) nasıl bulabilirim (programlı)

0 Cevap php

Bu önemsiz, ya da olmayabilir, ama benim web uygulaması üzerinden gösterilen reklamlar için etki "hat sonu" doğrular bir yazılım üzerinde çalışıyorum. İdeal olarak, ben (en Norton.com onlardan biri diyelim) reklamları hizmet etmek istemiyorum alanların bir listesi var ama çoğu reklam ağları kısaltılmış, ve şifreli, URL'ler (adsrv.com) üzerinden reklam hizmet, eninde sonunda yönlendirme Norton.com. Yani soru şu: inşa herhangi birine sahip, ya da inşa etmek için nasıl bir fikir, bir reklamın nihai hedef url dönecektir kazıyıcı gibi aracı var.

İlk keşif: Bazı reklamlar Flash, JavaScript, HTML veya düz vardır. Bir tarayıcı taklit mükemmel bir canlı olduğunu ve reklamların farklı biçimleri mücadele olacaktır. Tüm Flaş veya JS reklamlar noflash veya noscript alternatif var. (.. Tarayıcı gerekli olabilir, fakat belirtildiği gibi bu vb watin veya WatiR veya WatiJ ya da Selenyum, gibi bir şey kullanma ... gayet)

Ben Bir kendimi yeniden böylece açık kaynak tercih ederim. Gerçekten yardıma teşekkür ederiz!

EDIT * Bu script Flash, JS, ya da sadece düz HTML olabilir, çünkü reklamı tıklayın gerekiyor. Curl tıklayabilirsiniz sürece Yani Curl, daha az muhtemel bir seçenektir?

0 Cevap