OO PHP yükleme örnekleri kullanışlılığı?

0 Cevap php

PHP bir proje yapmak ve nesne yönelimli olduğunu emin olmak için istendi. Ben Ö.Ö. yaptık ve asla hem PHP yapmış, ama ettik.

(Miras / polimorfizmi dışında) OO PHP'nin ana parası kod organizasyonu gibi görünüyor. Bu iyi; Bunu yapıyorum. Ben aslında her boyunca örneklerini yaratmak olmalıdır ama eğer ben takılıyorum nerede "nesne."

Bana (ve belki de ben burada saf oluyorum) için, bir web uygulaması hepsi çok kısa, vatansız istekleri bir veritabanındaki kayıtları değiştirmek veya almak için yapıyor. Nesneler istekleri arasında devam edemez. Bu yüzden, veritabanından veri yüklemek o veriden bir nesne oluşturmak, küçük bir güncelleme yapmak, geri veritabanına nesne verileri kaydetmek ve daha sonra uzak nesneyi atmak için oldukça anlamsız geliyor. Yükleme / kurtarıcı kod hiçbir şey için bir sürü iş gibi görünüyor. [Açıklama: yükü hakkında çok endişe geliştirme zaman kaybı değil, işlem süresi ...]

Alternatif sadece veritabanı katmanına bir güzel, organize soyutlama katmanı sağlamak tekiz (veya statik yöntemleri ile sınıflar) bir grup var olmaktır. Ben sadece OO gerçekten hissediyorum değildir bu şekilde kod yazma sanırım. Ben bir şey eksik veya bu tarz ince muyum?

0 Cevap