Benim yerel Windows makine, nasıl ben her gün bir çizgi film indirmek ve kendim için e-posta için bir senaryo yazmak mı?

6 Cevap php

Benim yerel Windows makine, nasıl ben her gün bir çizgi film indirmek ve kendim için e-posta için bir senaryo yazmak mı?

such as
http://comics.com/peanuts/

Update: i bir dosya olarak görüntü indirmek için biliyorum. zor kısmı benim yerel, Windows makineden e-posta nasıl.

6 Cevap

E-postayla gönderme kolaydır. En sevdiğiniz dilinizde bir kütüphane seçin ve belgeleri okuyun. Normal e-posta hesabı üzerinden göndermek, ya da bunun için ücretsiz yeni bir GMail hesabı oluşturun.

Bazen ekleri gerçekten olsa, yanıltıcı olabilir. Başka bir şey varsa, bunu en çok ne gibi kütüphane ile iyi bir koşuşturma vermek ve karşılaştığınız herhangi bir sorun hakkında başka bir özel soru gönderebilirsiniz.

Bu nasıl olmasını istediğini kesin bağlıdır. Tüm web sayfasını indirme çok zor olmaz - wget kullanarak, Earwicker yukarıda bahseder gibi.

Indirdiğiniz komik gerçek görüntü dosyasını istiyorsanız, sizin cephanelik biraz daha gerekir. Python - ki ben iyi biliyorum ne çünkü - Seni sayfaya erişmek için urllib kullanmak gerekir diye hayal ediyorum, ve sonra bir düzenli ifade sayfanın doğru parçayı tanımlamak için. Bu nedenle sayfanın tam bir düzen ve görüntünün mutlak URL'sini bilmeniz gerekir.

XKCD için, örneğin, aşağıdaki çalışır:

#!/usr/bin/env python

import re, urllib

root_url = 'http://xkcd.com/'
img_url  = r'http://imgs.xkcd.com/comics/'

dl_dir   = '/path/to/download/directory/'

# Open the page URL and identify comic image URL
page  = urllib.urlopen(root_url).read()
comic = re.match(r'%s[\w]+?\.(png|jpg)' % img_url, page)

# Generate the filename
fname = re.sub(img_url, '', comic)

# Download the image to the specified download directory
try:
    image = urllib.urlretrieve(comic, '%s%s' % (dl_dir, fname))
except ContentTooShortError:
    print 'Download interrupted.'
else:
    print 'Download successful.'

Eğer rahat hissediyorum ancak daha sonra e-posta.

Google hızlı bir bakış, bir toplu iş dosyasında veya seçtiğiniz betik dili kullanarak birlikte saldırmak gerekir iki komut satırı programları ortaya koymaktadır.

http://www.gnu.org/software/wget/ - indir yapmak için

http://www.beyondlogic.org/solutions/cmdlinemail/cmdlinemail.htm - e-posta göndermek için

Bunu günlük çalışması için kontrol panelindeki Windows Görev Zamanlayıcısı kullanabilirsiniz.

Resmi Python siteye göz - Python kullanıyorsanız kesinlikle indirme / e-posta bölümlerini yapmak için uygun kütüphaneler olmak için oraya gidiyor.

RSS beslemesi Feedburner'ı yapılandırma, e-posta uyarıları kendinizi abone?

İşte belki de hedefe en kısa mesafedir.

Bu basit değil ... Eğer görüntü ayrıştırmak için nasıl çalışmak gerekir, ve fıstık örnek öngörülemeyen bir tanım gibi görünüyor, bu yüzden görüntüsünün kendisini almak için göründüğünden daha zor olabilir. Yapabileceğiniz en iyi şey read the HTML uzak web sayfasının, write a regex görüntü url ayrıştırmak olacaktır. Ardından mail function, ince çalışmak gibi bir şey için mail () fonksiyonu başlıklarını ayarlayarak bir HTML e-posta göndereceğiz:

$headers = "MIME-Version: 1.0\r\n";
$headers .= "Content-type: text/html;";
$headers .= " charset=iso-8859-1\r\n";

Postadaki görüntü etiketleri ile. Bu birbiri ardına yerleştirilen tüm çizgi roman ile e-postaları almak izin verir. Sizin e-posta yazılımı download the images for you için HTTP isteklerini yapacak, böylece doğrudan görüntüleri takmak zorunda önleyebilirsiniz.

Zaten dosyayı indirmek için nasıl biliyorsanız oldukça basit. Onun indirilen kendinize e-postalar için onu bir cronjob oluşturduktan sonra.

PHPMailer gibi bir şey kullanarak e-posta için en kolay yol olurdu

http://phpmailer.codeworxtech.com/index.php?pg=examplebmail