MAMP üzerinde ImageMagick nasıl kurulur?

2 Cevap php

I'm running OSX Leopard with MAMP (a sandbox consisting of Apache/MySQL/PHP). I installed ImageMagick using MacPorts by following this tutorial: http://www.brybot.ca/archives/getting-imagemagick-and-more-to-work-with-mamp-on-os-x/

Then I added extension=imagick.so to the php.ini But PHP won't recognize it. It keeps telling me:

Fatal error: Class 'imagick' not found

Bu nasıl düzeltmek için herhangi bir fikir?

2 Cevap

Sen PATH değişkeni yerel ve / opt / local / bin / opt / eklemek için MacPorts kurulum yönergeleri takip etmek gerekebilir.

Eğer zaten yaptıysanız, o MacPorts imagemagic kütüphane koymak nerede olduğunu öğrenmek ve PHP tesisin uzantısı dir kopyalayın (ya da dosyaya uzantısı dir bir bağlantı oluşturmak).

Varsayılan olarak, MacPorts derlemek ve yüklemek diğer MacPorts kütüphaneleri ile çalışmaya şeyler, yani olmayan MacPorts kütüphaneleri ile çalışmak derlerken, etrafında hareket dosyaları ve yolları biraz çimdik gerekebilir olacaktır.

Dikkat: Imagemagick ve Imagick not aynıdır! Imagemagick görüntüleri işlemek için bir CLI paketidir / lib iken, Imagick (exec kullanmadan gibi okumak () veya benzeri ..) yerel PHP ImageMagick kullanmak için bir PHP Sarıcı sınıftır.

OSX @ ImageMagick ve iMagic hem kurulumu hakkında bir imho iyi bir rehber this one.

UPDATED

Give this guide a try: Imagick for MAMP-Pro installation guide (which is my slightly more detailed fork of: Mamp-Imagick-Manual )