En özelleştirilebilir tarayıcılarının ve kazıyıcı ile öneri

0 Cevap java

I have a website which is pretty good but with very less information. So i felt like adding informtion like news regarding particular sector(for eg politics, hollywood etc). I believe crawlers are best approach to do so? Is my understanding correct, please suggest if you feel any other way to get information without using crawlers from various sources.

İkincisi ben son 2 gün araştırma yapıyorum ve ben bunu yaparken yeteneğine sahip belirli bir kaynak bulamıyor. Şimdi tarayıcıların, bilgi bulmak normalleştirmek ve mysql veritabanında depolamak istiyor. Oldukça basit ha geliyor. Ama bu benim için değil.

Bu çok kaynak ve zaman alıcı gibi. her şeyi ben bir tarayıcı seçmeden önce dikkate alınması gereken. Ayrıca ben bu kadar açık kaynak ve özelleştirilmiş olması iyidir herhangi bir araç büyük olacak özelleştirmek istiyoruz.

Any source giving information and research about factors need to take into consideration while creating crawlers or educating about crawlers will be great. I prefer coding in java but i can code in any other language in case you feel that you have some language. I hope i have given enough information. Please dont hesitate if you need any more information to give suggestion.

0 Cevap